Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Joran vertelt in deze blog over de kerstperiode.

Het is weer zover, de tussentijd is aangebroken.

Alle surprise perikelen zijn nog maar net achter de rug en nu al hoor je de kersthits zingende kerstman de hoek om komen. De stemronde voor de Top2000 van dit jaar is ook alweer verleden tijd en de paniek om kerstcadeaus te kopen of koortsachtig na te denken over hoe de feestdagen dit jaar vorm te gaan geven begint stilaan meer voeten in de grond te krijgen. De periode tussen Sinterklaas en het begin van de jaar afsluitende feestdagen komt elk jaar weer onverwachts en is elk jaar weer verrassend veel te druk.

Op een of andere manier ontstaat er een soort dwang om nog net eventjes uit het jaar te halen wat er eigenlijk niet inzat, zodra men doorkrijgt dat het jaar nu al ten einde loopt. Ik merk zeker binnen het bestuur, maar ook op de universiteit dat er ontzettend veel deadlines samenkomen in een poging het jaar afgerond te verlaten en fris met het nieuwe jaar te kunnen beginnen. Een goedbedoelde eindsprit richting een welverdiende vakantie die er niet voor zorgt dat de vakantie daadwerkelijk sneller te voorschijn springt, maar er eerder voor zorgt dat je in ieder geval goed uitgeput aankomt bij de finish van het jaar.

Naast de bijna traditie geworden drukte rond deze tijd van het jaar zijn er ook altijd lichtmomentjes die deze maand kleuren. Neem nou de Alalos Launch afgelopen week waarbij de nieuwe Alalos vol trots werd gepresenteerd. Dat betekent dat overal in het land Aliassers de komende dagen bij hun brievenbus zullen liggen, wachtend op de postbode die een tijdschrift vol leesplezier komt brengen. Een vroeg kerstcadeau of een laat schoencadeautje, hoe leuk is dat!

Ook komende week is het weer volop feest bij Alias, te beginnen met vandaag (voor de fans die dit direct op vrijdag lezen) met de verjaardag van onze secretaris Joshua (dikke proficiat!). Dan zal er nog gedanst worden en een heus kerstkaartensneeuwballen knutselfestijn losbarsten. Tot slot zullen ook wij proberen het kalenderjaar gezellig af te sluiten met de Domibo waarbij we samen kunnen terugkijken op heel veel Aliasactiviteiten, zij het in een ietwat ongebruikelijke vorm.

Lief Alias, geniet nog even van de laatste weken van dit jaar. Pak soms je rust en laat de wereld maar lekker verder razen terwijl je geniet van de ’s avonds als een kerstboom verlichte stad. We zien ons!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop