Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Briem kijkt in deze blog terug op een week vol verrassende en leuke online activiteiten.

Nou lieve mensen, ik knipper een keer met m’n ogen en opeens is blok 2 van start gegaan. Ik vond het eigenlijk wel lekker om even een week geen uni aan m’n hoofd te hebben en een beetje te ontspannen. Dat had nog wel even mogen duren, maar we moeten door, juist nu. Wel wil ik nog even stilstaan bij het spetterende AC-weekend tijdens de reflectieweek. De AC had zes verschillende activiteiten georganiseerd en ik heb me erover verbaasd dat het toch weer zo origineel en anders was dan bijvoorbeeld het online introductiekamp. De kennismakingskahoot was zeer vermakelijk, want iedereen ging verkleed. Het was top om mijn geliefde shrekoutfit weer aan te mogen doen. Daarbij gaf mij meteen wat informatie over m’n getrokken lootje waarvoor ik de dag erna een gedicht zou gaan voordragen. Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen z’n best had gedaan op al die gedichtjes. Ik ben blij dat Aliassers elkaar hierdoor toch weer beter leren kennen. Ook de online escape room vond ik erg leuk bedacht, maar manmanman wel moeilijk! Hierdoor waren in ieder geval mijn hersentjes wel weer opgewarmd en klaar voor het nieuwe blok.

Het waren weer drukke dagen voor bestuur 34. Zoals vele waarschijnlijk al zagen op de instagram-takeover van Karijn, hebben we maandag via Zoom geborreld met Awater. Het is fijn dat we op die manier toch nog in contact kunnen blijven met andere besturen en ook met elkaar. Als klap op de vuurpijl werd Joran ook nog eens twintig (nogmaals gefeliciteerd he als je dit leest). Er wacht hem nog een leuke verrassing op… Verder hadden we dinsdag een VIDIUS-besturendag waarbij we de hele dag online workshops konden volgen om onszelf in te ontwikkelen op het gebied van bestuur. Hoewel al deze dingen heel leuk en interessant zijn vind ik het heftig om te realiseren hoeveel ik naar m’n scherm heb gekeken de afgelopen dagen door AC-weekend, colleges, zoomborrels en de VIDIUS-dag. Natuurlijk struggelt iedereen met deze dingen, maar het blijft soms lastig. Ik merk zelfs dat ik er tegenwoordig naar uitkijk om 25 minuten te fietsen naar m’n bijbaantje. Verder zal ik nu ophouden met klagen, want mensen: er is licht aan het einde van de tunnel. Het gaat goed met het vaccin en de besmettingen lopen weer terug. Wie weet zijn we volgend jaar nog af van deze aparte manier van leven.

Tot slot wil ik alle commissieleden die donderdag hebben gestreden voor de Strijd der Commissies ontzettend bedanken voor hun inzet. Karijn, Silke en ik hebben ons zeer vermaakt ik kreeg veel energie van al die positieve input. Ook nog een kleine shout out naar de RelaxCie die de overwinning behaalde, ik ben super trots! Shalom en tot de volgende keer.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop