Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur was altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Nicolette schrijft haar laatste bestuursblog en blikt terug op een week met bier.

intro

Terwijl ik alweer mijn allerlaatste bestuursblog schrijf, zit ik lekker te verbranden in de zon. Het is eindelijk zover, eindelijk is het voor mij vakantie. De komende tijd ga ik even helemaal niks doen. Even relaxen en misschien weer eens een boek lezen! Gamen kan ook nog of gewoon in het park chillen. Alles is welkom en ik ben er ook zeker wel aan toe.

De afgelopen weken heb ik uitgekeken naar de zomer en het mooie weer. Nu is echt het moment daar om lekker weer even te gaan terrassen en daarbij mensen te zien. Daar hebben we met 33 ook eindelijk weer eens van mogen genieten, zo’n terrasje. Met z’n zessen hebben we genoten van heerlijke (speciaal)biertjes en vooral van elkaar. Elkaar eindelijk weer even zien was geweldig, ook al heb ik ze niet kapot mogen knuffelen. Dit komt vanzelf wel weer en reken er dan maar op dat ik ze heel lang niet meer los ga laten. 

Het was dan ook wel weer een ervaring hoor, zo’n terrasje. Allemaal met anderhalve meter afstand en iets harder praten dan normaal. Wat er natuurlijk niet veranderd is, zijn de heerlijke biertjes en goede nachos. Daar gaat je coronaproof terrassen wel een beetje als je nachos besteld, maar geniet je er daardoor minder van? Zeker niet! 

Ik heb ook weer eens een spelletjesavond gedaan en een verjaardag gevierd! Het is allemaal behelpen, maar ik ben blij dat alles weer een beetje normaler voelt. Dat ook die anderhalve meter went en dat we weer kunnen genieten van elkaars gezelschap. Om de week dan ook af te sluiten, ben ik gaan barbecueën bij mijn moeder en alles voelde bijna weer als normaal! Tijdens alles werd ik gezelschap gehouden door een heerlijk biertje en ik waande me weer helemaal in een paar maanden terug, waar er soms weken waren waarin je ook elke dag wel aan het bier zat. 

Wat een rollercoaster was het dit jaar, maar wat was het geweldig. Er overheerst dan ook maar één gevoel: dankbaarheid. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze kans en dankbaar voor de vijf andere toppers met wie ik dit jaar heb mogen beleven. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en zoveel kunnen doen! Dit was een geweldig jaar.

Ik ben ook jullie dankbaar, lieve Aliassers. Dat jullie door dik en dun, in hok- en coronatijden bij ons zijn gebleven. Zonder jullie was dit jaar natuurlijk helemaal niets geweest. Dus een plakkerige, digitale knuffel en alvast een hele mooie zomer gewenst. 

Roze liefs,

Nicolette

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop