Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur was altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Jolien schrijft over de versoepelingen die eraan gaan komen en wat die met haar doen.

O jee, was ik eindelijk gewend aan mijn levensstijl nu en dan komen er versoepelingen…. Ik ben natuurlijk super blij, maar ik moet wel echt even een knop omzetten. Er zijn namelijk een paar dingen die ik nog niet helemaal voor me zie. Of toch wel?

De afgelopen paar weken (of maanden) heb ik zoals ik in mijn vorige blog schreef vooral doorgebracht in het zonnige zuiden van ons land. Dat was heel fijn en rustig; in plaats van een enkele avond mijn ouders zien terwijl ik halfdood op de bank moest bijkomen van het drukke leven in Utrecht, kon ik echt met ze praten!! En mooie boswandelingen maken! Toch heb ik zeker nu er versoepelingen aankomen weer heel veel zin om meer in Utrecht te zijn. Ik heb zin om lekker aan de Oudegracht te zitten en mensen te bekoekeloeren die in bootjes voorbij varen. Om Despo te drinken in de zon (Oké ja dat kan ook in Limburg maar niet aan de gracht), en om door de Utrechtse straatjes te wandelen. Eindelijk kan ik iedereen langzamerhand weer gaan zien. HEEL veel zin in. Toch zijn er ook wel dingen van de versoepelingen waarvoor ik een beetje bang ben, zoals voor de terrasjes en voor de horeca. Zou het echt gezellig zijn, op 1,5 meter van elkaar op een terras zitten? Wat als ik net zo vijandig word naar onschuldige mensen als dat ik word in een drukke Albert Heijn tegenwoordig? Word je weggestuurd als je een keertje (per ongeluk) hoest? En misschien gooit de bediening wel écht het kopje koffie naar me toe, terwijl ik slecht ben in vangen. Wat ik me vooral afvraag is of je dan één schaal nacho’s per persoon moet bestellen, want je kan natuurlijk niet met handen van verschillende mensen met verschillende monden met verschillende bacillen in een schaal. Maar… dat klinkt niet echt als een nadeel eigenlijk. Doe mij ook maar een eigen schaal loempia’s, en een eigen pitcher per persoon! En een eigen fles wijn per persoon?! Oké nou, niet alles wordt er minder leuk op dus. Het zal vooral wennen zijn, die 1,5 meter samenleving, maar het belangrijkst is dat we er ons allemaal aan houden. Dus ja, ga met z’n vijven chillen in het park, spreek af met meerdere vrienden thuis of ga lekker naar het terras, maar hou je alsjeblieft aan de regels. Bestel alsjeblieft allemaal die eigen pitcher en die eigen schaal nacho’s. Je doet het niet voor jezelf, maar voor je medemens. Voor Nederland, en voor de wereld. Het is het beste wat we nu kunnen doen. In dat geval kijk ik er naar uit, dus mij zul je op 1 juni op 12:00 stipt ook zeer waarschijnlijk aantreffen terwijl ik me aan bovengenoemde regels houd!

Veel liefs, proost en hopelijk tot snel allemaal <3

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop