Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur was altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Jolien schrijft over haar leven in het zuiden van Nederland en hoe sommige verslavingen de kop weer op steken.

Hoi Lieve Aliassers! Ik mis jullie ☹ Wat heb ik zin om met jullie en biertjes van dit eerste lentezonnetje te genieten. Maarja, dat kan helaas niet. Des te meer gaan we genieten in hopelijk juni of daarna, dat dan weer wel. Jullie hebben op de Alias insta al een beetje kunnen zien hoe ik deze dagen door kom, maar er zijn nog wat super spannende dingen die ik uiteraard beleefd heb die ik nog niet verteld heb.
Als eerst heb ik het geestverruimende spel de Sims 3 weer ontdekt. Ik had het 6 jaar niet gespeeld en heb nu alweer spijt van het downloaden, want van mijn voornemens om 100 boeken te gaan lezen en yoga te gaan doen is nog vrijwel niets terecht gekomen. Dat spel verwijder ik dus ook maar weer zodra ik weer aan de bak moet. Het is te verslavend voor mij in een normaal leven. Ik ben zit zo erg ‘in’ het spel dat ik mijn eigen leven even vergeet. Na 4 uur spelen moest ik een uur wennen aan de echte wereld; mijn huis en tuin. Maar goed, voor de goede me-time voornemens heb ik nog minimaal 2 maanden de tijd dus hopelijk lukken ze alsnog.
Oké dus ik speel de Sims, maar ik heb nog wel een ding. Ik ben een beetje aan het zitten en wandelen in het zuiden van Nederland, en het voelt alsof ik weer helemaal thuis woon. Soms voelt het alsof mijn leven in Utrecht echt een andere dimensie is, het voelt een beetje onwerkelijk. Naast de sims wandel ik wandel nu weer lekker met mijn hond, kijk televisie met mijn familie, eet samen met mijn gezin en besteed te veel aandacht aan social media zoals snapchat en instagram (weer zo’n stomme verslaving die nu tot uiting komt). Het enige verschil met vroeger is dat mijn 12 jarige broertje nu even groot is als ik ben. Het is wel fijn en vertrouwd thuis. Ik ben hier wel dankbaar voor trouwens, dat thuiskomen bij mijn familie nog zo vertrouwd voelt als dat het altijd heeft gevoeld. Ik hoop dat jullie ook allemaal op een plek zitten waar jullie je fijn voelen, of dat nu bij je familie of op je kamertje in Utrecht is!
Als laatst wil ik graag 3 ontdekkingen delen die ik deze week gedaan heb:

 • Netflix Party is echt hilarisch en al helemaal als je er wat (of een halve fles) wijn bij drinkt
 • Zelf de beste ijskoffie maken: espresso + ijsklontjes + beetje melk (haver- of kokosmelk is nog beter) en je LEEFT
 • Bloemen hebben een geur; en die is (meestal) heerlijk. Wandelen tussen de bloemen is het beste ooit om nu te doen! Geen zorgen, ik had dit al eerder ervaren maar door de winter was ik dit even vergeten

  Hopelijk hebben jullie hier iets aan.
  Tot snel lieverds!!!!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
  0
  Winkelmandje
  Winkelwagen is leegTerug naar webshop