Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jolien schrijft over het leven in het nu en niet altijd maar denken aan morgen.

Ik zat laatst weer eens gestrest op de fiets onderweg naar een vergadering, nog een vergadering en werk en ik was alles wat ik de dag erna zou gaan doen ook al aan het plannen in mijn hoofd. Ineens bedacht ik, waarom denk ik nu aan MORGEN terwijl dat net zo’n dag is als vandaag en vandaag eerst komt? Ik dacht ook al na over vrijdag, omdat ik die avond nog iets wilde doen, maar het was pas maandag. Waarom denk ik niet eerst na over vandaag? Het fietstochtje was voor de verandering best prettig, want het waaide even niet zo hard en het zonnetje scheen. Daar moest ik toch van kunnen genieten? Dat ging ik proberen en dat lukte me wel…. half. Toch betrapte ik mezelf erop dat ik tijdens de vergadering een uur later weer zat na te denken over vrijdag. En over de zomervakantie. Oké, nadenken over de zomervakantie is leuk maar niet als je NU nog 100 dingen aan het doen bent die om je aandacht vragen. Ik wil echt meer in het nu gaan leven, want ik doe genoeg leuke en leerzame dingen. Hoe wil ik dit gaan aanpakken? Nou ten eerste, stuur tips pls. En yoga, wandelen, ademen, ja daar moet ik me misschien inderdaad meer mee bezighouden. Ik hou van wandelen, alleen wel vooral als ik het doe om ergens te komen en niet per se om het wandelen zelf. Ik hou van haastig wandelen. Er zijn gelukkig een paar momenten waarbij ik me wel in het nu bevind, en die momenten zijn voornamelijk wanneer ik met muziek bezig ben. Wanneer ik zing of piano speel denk ik alleen maar aan de muziek en aan mijn stem of de emotie van het liedje en dat is zó fijn! Daarom wil ik me hier weer meer mee bezighouden. Gelukkig heb ik pas geleden nog een piano mijn kamer in gekregen en maak ik regelmatig muziek met Leon. Daarnaast, denk ik dat ik dit jaar toch een beetje last heb van die winterdip, want ik voel gewoon dat zodra het zonnetje gaat schijnen en mijn sjaal niet van mijn hoofd wegwaait het beter zal gaan en ik weer meer ga genieten! 

Ik wens jullie allen daarom snel zomer toe <3

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop