Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jolien schrijft over de invloed van een horoscoop in haar leven.

De nieuwe Alalos heeft een: horoscoop!!!!!Maar toen ik die van mij ging lezen was ik ineens niet meer zo blij. Er stond namelijk dat ik mijn passieve agressiviteit thuis moest laten. Passieve agressiviteit? Nou volgens mij ben ik niet zo passief in het leven. Ben ik wel agressief? Nee toch…? Een aantal recente gebeurtenissen flitsten ineens door mijn hoofd. Misschien toch wel een beetje?

Flits 1: Ik was laatst aan het werk maar werd een klein beetje gefrustreerd omdat de koeling heel vol stond en ik door mijn kleine lengte helemaal nergens bij kon. Ik trapte tegen een doos (de onderste van de stapel, heel slim Jolien), die deukte in en daardoor viel de HELE stapel broden om boven op mij. Dat kostte me een half uur om op te ruimen. Eigen schuld.

Flits 2: Ik had laatst een rode bankhoes voor 50 euro besteld via een webshop uit een ver ver ver land (niet doen ook) maar daar nooit een bevestigingsmail van gekregen. Ik dacht daarom dat ik was opgelicht. Ineens vond ik bij de voordeur een briefje van 2 weken oud met een pakketje uit het ver ver verre land, dat ze me gemist hadden maar dat ik pakketje kon ophalen bij de winkel in de buurt, als ik wel nog even 22 euro invoerrechten zou betalen! Joepie! Maar ik fietste snel naar die winkel om vervolgens te horen “Ja maar dat is al lang teruggestuurd dus neem contact op met de organisatie” zei de winkelmeneer. De organisatie in het ver ver verre land heeft echter geen e-mailadres en telefoonnummer. Toen ik buiten kwam móest ik gewoon hard tegen een muur aan schoppen. Hij is nog helemaal heel.

Oké, misschien heeft de Alalos wel gelijk en moet ik mijn niet passieve maar actieve agressiviteit achter me laten in 2019. Als tip krijg ik van de horoscoop “Lees een boek of ga naar een Alias activiteit”. Die Alias activiteiten zitten gelukkig wel goed, iemand nog een goed boek?

Ten slotte wil ik nog graag een oproep doen: heeft iemand tips voor leuke, niet al te duren bankhoezen die ik ergens kan kopen in Utrecht? App me dan gerust.

Veel liefs van Jolien

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop