Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Esmee praat over allemaal leuke weekendjes en het heerlijke gevoel van ontspannenheid.

In het vorige bestuursblog had Rosa het er al over dat de reflectieweek eraan kwam, en aangezien het bestuur dan ook een weekje vrij is pak ik het vandaag, met het begin van het nieuwe blok, weer op. 

Voor mij was de reflectieweek heerlijk relaxt! Het eerste weekend van de reflectieweek zijn we met het bestuur op ons eerste bestuursweekend geweest. Dat hadden we al maanden van tevoren gepland, zodat er écht niets tussen zou kunnen komen. We waren op bezoek bij Rosa in Den Haag. Eigenlijk was het al een soort van kleumweekend, want we hebben heerlijk in de bank gehangen en op zaterdag heerlijk uitgewaaid op het strand. Zaterdagavond gingen we met z’n allen naar de Amsterdamse museumnacht, waar we vooral veel tijd spendeerden in Science museum Nemo. We genoten vooral van de karaoke-avond die daar was georganiseerd. Daarna wilden we naar een lezing over de orgasmekloof, maar daar konden we niet naar binnen omdat het vol zat. Toen gingen wij naar de bevallingssimulator, maar die zat ook vol. Daarna gingen we naar een experiment ‘verliefdheid snuiven’, maar dat zat ook vol. Wij hebben onze avond afgesloten bij, opnieuw, de karaoke, waar Hanna en Rosa de sterren van de hemel zongen (Pak maar mijn hand van Nick en Simon, echt een banger). 

Maandagochtend werd ik in mijn Utrechtse bedje wakker met een gevoel van heel veel vrijheid, aangezien ik ein-de-lijk geen verplichtingen had. Maar, toen viel ik in een donker gat omdat ik geen idee had wat ik met mijn vrijheid moest doen. Die week ben ik op visite geweest bij vriendinnen die helaas geen vrije week hadden, hebben we met een andere hele leuke studievereniging frietjes gegeten en Ex on the Beach gekeken, en hebben we met het bestuur het hok ondersteboven gekeerd en vooral héél erg goed gestofzuigd (of is het stof gezogen). De dekentjes zijn ook weer helemaal schoon en gewassen, nu kan iedereen weer zorgeloos daaronder liggen. 

Uiteindelijk bestond mijn week vooral uit uitkijken en wachten tot het kleumweekend begon, waar vele Aliassers zich voor hadden aangemeld. Vrijdagochtend moest ik nog even werken, en daarna snel naar huis fietsen om met drie andere Aliassers naar het mooie zuiden te roadtrippen. Toen iedereen eenmaal in Netersel was, schotelde de AC ons een lekker soepje voor en ’s avonds maakte de TripCie de gekozen bestemming voor hun eerste weekendje bekent: we gaan namelijk naar Leuven 🙂 !!! Houd 31 januari tot en met 2 februari alvast vrij in je agenda!

Zaterdag hebben een aantal Aliassers heerlijk in de bank gehangen, anderen vulden hun dag met spelletjes doen of gingen erop uit. Samen met een aantal mensen gingen we naar Reusel en zijn we vanaf daar naar de Belgische grens gelopen, en nu kunnen wij zeggen dat we naar België zijn gelopen. Dat is wel wat waard, vind ik zelf. Toen iedereen ’s avonds eenmaal terug was, lekker wrappies had gegeten, was er een kleine maar fijne sinterklaasviering met mooie gedichten voor een aantal mensen. In de avond was iedereen niet zo zeer aan het kleumen, maar wel weer lekker aan het borrelen en dansen en kletsen en ontspannen. Het weekendje is nu helaas weer voorbij, blok 2 is inmiddels écht begonnen dus ik ga weer lekker studeren, roze liefs. 

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop