Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jolien schrijft over de herfst en alle dingen waar ze wel en niet naar uitkijkt.

Het einde van blok 1 nadert… Het ging zo snel voorbij. Ik heb het gevoel dat we nog maar net opgestart zijn, maar toch zijn we alweer 2 maanden bezig. Dat betekent helaas ook dat er nu tentamens en deadlines aankomen, waar ik momenteel nogal gestrest over ben. Gelukkig zijn mijn bestuursleden super supportive en neemt Nicolette bijvoorbeeld een deel van mijn hokdag over zodat ik lekker heel fijn in de UB kan gaan zitten leren. Yay! Maar goed, even terug naar de tijd dat het tentamen nog ver weg was. 

Afgelopen weken zijn natuurlijk alle commissies opgestart, zo ook mijn eigen Party&Co. De vergaderingen vind ik super gezellig en er zijn al leuke en spannende feestthema’s voorbij gekomen die jullie mogelijk dit jaar ergens terug gaan zien in een evenement. Het eerste feestje wordt ElfdevandeElfde, oftewel 11/11, maar let op: het feestje is wel op woensdag 13 november. Zorg dus dat je niet op maandagavond voor de deur van het K-Sjot staat in je carnavalspakkie! Op 11 november vindt namelijk de wisseling van het carnavalsseizoen plaats, dus het thema is niet zo random als het lijkt. Ook hebben we al goede ideeën voor de commissieuitjes, erg belangrijk natuurlijk. De Aliasborrel was vorige dinsdag heel druk bezocht, en dat maakte me erg blij. Ik moest zelfs staan aan de bar maar dat maakte niet uit, want het was heel gezellig en werd erg laat. Deze keer was ik niet mijn portemonnee op de bar vergeten, zoals vorige week, maar daarom kreeg ik woensdagochtend helaas geen appje van Ron, de eigenaar. Toch jammer. Wat wel leuk was, was het eten van worteltaart om 09:30 uur ‘s ochtends op het kantoortje van onze Berteke. De dag na de borrel was dat, maar de taart was zo lekker dat hij er toch goed inging. Haar kantoor heeft een heel mooi uitzicht op Janskerkhof trouwens! Ik vind Utrecht zo mooi in deze tijd van het jaar, de blaadjes vallen van de bomen, het wordt wat frisser (maar nog niet stervenskoud) en het ruikt naar herfst. Tenminste, ik vind dat herfst een geur heeft, zo’n typische geur van blaadjes. Ik kan het eigenlijk niet beter uitleggen dan zo. Het wordt ook al om 19:00 uur donker, en dan is het tijd voor gezelligheid binnen. Ik kijk dan ook héél erg uit naar het kleumweekend over een paar weken! Zo, nu ga ik snel naar de UB zodat ik hopelijk (!!!) al lekker kan kleumen voor het kleumweekend begint, en niet hoef te leren voor een hertentamen. 

Veel liefs van mij

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop