Klaar voor de start: het 33e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Esmee schrijft haar allereerste blog en praat over borrels, cobo’s en balans houden.

Inmiddels is het collegejaar al zo goed als helemaal opgestart. De eerste opdrachten en tentamens naderen al, we hebben meerdere, gezellige aliasactiviteiten achter de rug en we mogen bovendien bijna ons twee-weken-bestuur-jubileum vieren, want, zoals je al zult begrijpen, zijn we nu al bijna twee weken officieel bestuur. En wat maken we veel mee!

Afgelopen weken hebben we ons in de avonden vooral beziggehouden met het bezoeken van constitutieborrels. Deze zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar gelukkig waren er vorige week ook nog een aantal andere leuke activiteiten waarmee we de eindeloze stroom aan cobo’s konden afwisselen! Vorige week dinsdag konden we vanuit een cobo zo door naar ’t Pandje, zodat we weer herenigd waren met gezellige Aliassers. Woensdag hadden we even pauze van alle cobo’s, want je kan natuurlijk niet naar een cobo en tegelijkertijd kanoën in de grachten. Ik zat samen met Rosa in een bootje, en we haalden de ene na de andere kano in! Totdat we (alweer) tegen de kant aan botsten tenminste, dan konden we weer opnieuw beginnen met onze inhaaltocht (waarbij ik het hardst riep dat we iedereen moesten inhalen, maar Rosa daadwerkelijk het snelste peddelde). Na het kanoën vertrokken de meesten weer richting huis of hun kamer, en enkelen zagen we ’s avonds nog terug tijdens Let’s Go Rainbow! Ik keek al weken naar het feest uit, en nu is het weer wachten en uitkijken naar het volgende feest (Mix It Up is 9 oktober, be there or be square allemaal, club Poema is de place to be, we zien jullie daar!) 

De dag na Let’s Go voelde ik me niet per se heel productief, want zo gaat dat als je maar een paar uurtjes slaapt. Ik heb wel heerlijk op de bank gelegen in het aliashok, en toen het ongeveer etenstijd was heb ik mezelf naar huis gesleept om daarna lekker vroeg onder de dekens te kruipen. Het ene nachtje slaap je heel weinig, het andere nachtje weer net te veel, het gaat om de balans. 

Bestaat ons leven dan alleen maar uit borrelen en relaxen? Helaas, was het maar zo’n feest. Vroeger (aka vorig jaar) als het weekend aanbrak, dacht ik: nu is het tijd om te relaxen en ontspannen. Dit jaar, in ieder geval afgelopen weken, was het weekend steeds hét moment om de kleine maar toch zeker wel aanwezige studie-achterstand weer in te halen. Zoals ik in het begin al schreef, de eerste tentamens komen er helaas alweer aan. Tegen de tijd dat deze blog online komt is mijn tentamen waarschijnlijk bijna daar, want donderdagochtend is het moment om te shinen. Na een tentamen voel ik me altijd zo vrij en fantastisch, ik kijk ook supererg uit naar de pubquiz donderdagavond! Vorig jaar kon ik er helaas niet bij zijn, dus ik heb er nu éxtra veel zin in! Mocht je nog niks te doen hebben donderdagavond: kaartjes kopen kan nog steeds in het hok (we vinden het ook heel leuk als jullie even binnen komen lopen!) en online, dus nogmaals: be there or be square allemaal, ’t Pandje is de place to be, we zien jullie daar!  

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop