Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Wessel schrijft zijn vierde blog en vertelt vol enthousiasme over de Diesweek die bijna begint …!

Zoals ik enkele weken (of zijn het maanden? Man, wat gaat de tijd snel!) geleden al in een eerdere blog vertelde: ik vind het heel moeilijk om ‘persoonlijke en leuke’ stukjes te schrijven. Ik verval na circa 100 woorden in een soort intern-automatischepiloot en ga enkel nog promo maken voor alles wat we met Alias gaan doen, omdat dat zo leuk is! Nou dacht ik, om het mezelf wat makkelijker te maken en omdat het deze keer goed uitkomt, ik schrijf een blog over de Diesweek! Dat wil zeggen, hieronder staat de poster van de Diesweek met alle activiteiten erop en ik wijs je graag op het Diesweek-Facebook-evenement (hierin vind je ook alle losse activiteiten-evenementen). Maak je agenda vrij voor aankomende week, en zorg ervoor dat je bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig bent, het wordt namelijk (letterlijk en figuurlijk) een feestje!

Zoals ik altijd zeg, om de FOMO tot een onwaarschijnlijk hoog niveau aan te wakkeren: BIJZIJN IS MEEMAKEN!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop