Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Myrthe schrijft haar vierde blog en geeft 300 redenen om naar het hok te komen …!

Hoera, blok 3 zit er bijna op. Over anderhalve week zitten we met een goede groep in het (hopelijk) warme Italië. Hoewel de weersverwachting nu nog niet heel goed is, hoop ik dat de weersgoden zich bedenken en ervoor zorgen dat ons vitamine D-tekort verdwijnt. Ik wou zeggen dat het fijn is dat er eindelijk een periode van rust komt aan deze drukke periode, maar de afgelopen weken is er eigenlijk vrij weinig noemenswaardigs gebeurd. De tentamens zitten er voor de meesten bijna op (ik moet helaas nog een week), waardoor de afgelopen tijd veel gestudeerd en geblokt werd in plaats van activiteiten te bezoeken. Hoewel begrijpelijk, vond ik het vooral heel jammer dat Bestuur vs. Alias niet doorging. Overtuigd dat wij gewonnen hadden, geef ik onszelf graag al een punt voorsprong bij de volgende editie (want die komt er zeker!!). Ook zonder dat punt moeten we kunnen winnen hoor; maak je borst maar nat.

Verder gaan we het laatste blok van dit jaar de dingen wat anders aanpakken. Het hok zal op vrijdag gesloten zijn, omdat we merkten dat er op vrijdagen hooguit twee of drie mensen langskwamen. Door het hok te sluiten, komen wij meer toe aan onze taken. Alvast een puntje in het kader van studentenwelzijn. Je bent natuurlijk hartstikke welkom op de andere hokdagen, om zo te compenseren voor het gemis van de vrijdag. Wil je je steunbetuigingen uiten aan de Aliassers die op vrijdag voor een dichte deur gaan staan, een andere mening hebben dan het bestuur over deze beslissing, of graag wat anders kwijt willen? info@aliasweb.nl is the place to be. Al mag je het natuurlijk ook gewoon tegen ons komen zeggen.

Daarnaast maken we in de Diesweek het nieuwe bestuur bekend. Wij waren gister op de bekendmaking van het nieuwe bestuur van Atlas te vinden. Door te zien hoe enthousiast dat nieuwe bestuur was, heb ik meteen weer duizend keer meer zin in de bekendmaking van onze KB’ers. Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik denk dat we er een heleboel mooie tussen hebben zitten. De bekendmaking pakken we groots aan en zal plaatsvinden tijdens het – sorry Sieg – énige feestje dat je écht niet kunt missen, het Diesfeest op 20 mei. Schrijf dit dus nu meteen in je agenda, als je de eerste wilt zijn die het KB om de nek vliegt en ze belaadt met kussen en knuffels.

Tenslotte wil ik even aanhaken op de internationale weken en dagen die Leah vorige week aanhaalde. Vond ik zelf een heel mooie toevoeging aan de bestuursblog, want komt dat even goed uit; vandaag is het Nationale Chocolademoussedag! Dus prop je lekker vol met chocolademousse, als een soort beloning voor het feit dat je het blok (bijna) hebt overleefd. Mocht je niet zo van chocolade houden maar wel van eieren en brood, dan is vandaag ook je lievelingsdag want de FoodCie heeft een heerlijke lunch voorbereidt. Driehonderd redenen om naar het hok te komen, ik heb er alvast een gegeven.  

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop