Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Floor schrijft haar vierde blog en heeft het over rood, wit, groen en roze …!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC00315-683x1024.jpg

Het is weer tijd voor een nieuwe blog en wat ben ik blij dat ik weer lekker met Alias bezig mag zijn. Ik was namelijk anderhalve week ziek, verdorven, op, kapot, doodvermoeid en lag plat op bed met koorts. Een van mijn grote zwaktes is dat ik mijn leven soms te vol plan. Over eten zeggen ze wel eens dat het oog soms groter is dan de maag, ik heb dat met een sociaal leven (met eten trouwens ook, maar dat terzijde). Een puntje van verbetering is dan ook om mijn schema wat minder vol te plannen en ‘dat ene gaatje’ binnen m’n planning vrij te houden voor mezelf, zodat ik niet oververmoeid raak. Dat ging vorige week even mis (dit exacte verhaal heb ik overigens ook in mijn derde reflectieopdracht gezet, dus was makkelijke intro).

Vorige week woensdag keerde ik terug. Ik was eigenlijk dinsdag al beter, maar Wessel had me verboden om mijn laatste uitziekdag iets te ondernemen wat Alias betreft (wat ik overigens zeer nodig had, dank je, dropje). Ik had geen betere dag kunnen terugkomen, want woensdagavond was de benefietavond. Een prachtig initiatief van de AC! De twee sprekers overtuigden me om mijn nepvegetariërbestaan zo goed mogelijk voort te zetten. Daarnaast hebben we heerlijk kunnen lachen om Alter Ego. Paardenmeisje Wessel werd goed in de zeik genomen. Alter Ego’s improvisatieskills waren weer een cadeautje om naar te kijken. Men zegt dat lachen gezond is, dus dat was een goed medicijn om er weer helemaal bovenop te komen.

Oké, mag ik het nu dan even over Ajax hebben (en over deze meme die ik heb gemaakt). Aangezien de kleuren van Ajax samen roze maken lijkt me goed om even stil te staan bij één van de mooiste wedstrijden van het jaar. Samen met onze groene burenbroeders hebben we gisteren een prachtige avond gehad in ’t Pandje. Ajax scheurde Real aan stukken met vier (VIER!) doelpunten, de ene nog mooier dan de andere. Ze kunnen nu nog steeds op drie fronten prijzen pakken dit jaar. Dan nu de meme:

Over voetbal gesproken, morgenavond zeg ik mijn training voor een keertje af, omdat we met de ArtCie gaan paaldansen. Er zijn nog twee of drie plekjes, dus schrijf je nog snel in! De nieuwe paaldansskills neem ik mee naar Italië (iets met knappe Italianen en zo), want ik mag met mijn kernpakket Oude Kunst op studiereis naar Florence. Dan ben ik er dus weer een weekje uit en zul je me even niet in het hok en op de borrel vinden. Deze keer echter niet doodziek bij mijn ouders op de bank, maar genietend van kunst en hopelijk met een glaasje wijn en een overheerlijke pizza. Liefs!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop