Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jessie schrijft haar vierde blog en heeft het over een koude, maar toch ook erg hete week …

Het is weer de woensdag midden in het blok (blok 3 alweer!) en dus weer de hoogste tijd voor mijn bestuursblog. Er lijkt wel een beetje een patroon van deadlines en slecht weer in mijn bestuursblogsperiodes te zitten. Hoewel de afgelopen week ook weer voor een groot deel bestond uit het maken van mijn take-home tentamen, zal ik jullie dit keer voor de verandering een keer niet deprimeren met gezeur over deadlines. Het koude weer van de afgelopen week weerhield mij er namelijk niet van om er een hele ‘hete’ week van te maken.

Afgelopen donderdag bracht een erg sportief en super charmant lichtpuntje met zich mee: de ArtCie Paaldansworkshop. Dit was toch eigenlijk wel de activiteit waar ik stiekem al een hele tijd naar uitkeek. Op donderdagavond zwierden wij met Alias rond de palen en hingen we zelfs nog even met onze benen wijd op zijn kop, terwijl we poogden om dit er nog enigszins elegant en aantrekkelijk uit te laten zien. Dit resulteerde de dag daarna in spierpijn tot in mijn handpalmen. Echter moest ik tot mijn grote spijt constateren dat als mijn TCS-carrière mijn portemonnee niet gaat vullen, mijn ontbrekende paaldans-talent mij waarschijnlijk ook niet heel ver gaat brengen. Maargoed, je moet ergens beginnen.

Dit thema besloot ik op vrijdag voort te zetten in het kader van internationale vrouwendag. Daarom bezocht ik op vrijdagavond in theater de Balie in Amsterdam een symposium over het dichten van de orgasmekloof, want waarom ook niet. En ik moet eerlijk zeggen dat het wel een aanrader was. Voor wie het nog terug wil zien, er bestaat een livestream van op Facebook. Maar oke, nu weer genoeg over mijn niet-Alias gerelateerde leven. Diezelfde vrijdagochtend stond ik namelijk nog, samen met mijn lieve bestuursgenootjes, half naakt in de kou. Met kippenvel en stijve tepels stonden wij al blauwbekkend buiten, terwijl er auto’s in een vertraagd tempo langsreden. Super goed voor de groepsbonding.  Over een paar maanden zijn wij te aanschouwen in een kalender vol met ‘sexy’ (tenminste, dat hopen we) besturen. Dit was toch wel echt de klap op de vuurpijl van deze sexy week. 

Voor de rest ben ik tussen het studeren door bezig geweest met het urenlang op internet zoeken naar een super mooie en unieke gala jurk, om uiteindelijk toch tot de conclusie te komen dat ik daar helemaal geen geld voor heb. De jurk van vorig jaar is eigenlijk ook wel prima en dit mag de pret zeker niet drukken. Laten we eerlijk zijn, na een aantal biertjes en wanneer je hakken zoveel pijn doen aan je voeten dat je er eigenlijk niet meer op kan dansen, maakt die outfit ook niet zoveel meer uit. Over het gala gesproken, bemachtig nog snel je kaartje als je dit nog niet hebt gedaan! Het belooft een bijzondere en spectaculaire avond te worden. En om deze blog dan ook maar op een bijpassende sexy noot af te sluiten: We weten allemaal hoe een echte Amerikaanse prom-night afloopt!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop