Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Wessel schrijft zijn derde blog en heeft het enigzins emotioneel over het nu écht halverwege zijn van het bestuursjaar …

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC00416-683x1024.jpg

Het is midden februari. Waar ik enkele maanden geleden schreef dat het jaar ‘op de helft is, maar dat dat nog helemaal niet zo voelt’ voelt dat nu opeens wel zo. En niet zozeer doordat het nu opeens wel heel lang geleden voelt dat we begonnen zijn, maar meer omdat de bestuursvoorlichtingen me om de oren vliegen en me wat dat betreft goed met mijn neus op de feiten drukken. Overal, maar dan ook echt overal, nemen bestuursleden een dag de Instagram/Snapchat-pagina van hun vereniging over en worden er voorlichtingsavonden georganiseerd. Zo ook bij Alias. Vorige week hadden we de eerste voorlichting en gisterenavond de tweede en tevens laatste. Ik heb verteld over wat ik doe – alhoewel dat voor velen door mijn online gestalk waarschijnlijk al wel redelijk duidelijk was – en waarom ik dat ooit zo graag wilde doen. Gaandeweg de presentatie bedacht ik me dat ik eigenlijk nog steeds vind dat ik de leukste functie van alle zes heb en dat ik al behoorlijk wat bereikt en gedaan heb afgelopen jaar. Zo zie je maar dat zelfs andere mensen voorlichten joú weer iets kan leren!

Die ontdekking viel overigens mooi samen met de workshop die alle tweedejaars TCS’ers gisteren kregen over employability skills. De grote vraag hierbij was ‘hoe professioneel ontwikkeld ben jij al?’ waarbij ik eigenlijk vrijwel overal als voorbeeld ‘Alias’ kon geven .. het bewijs dat een bestuursjaar je naast alle leuke en gekke dingen ook heel veel zelfkennis en professionaliteit brengt! Ik ben heel benieuwd (en nu al vereerd met alle geïnteresseerde mensen) naar wie een brief gaan schrijven om ons volgend jaar op te volgen! Om het maar meteen nog een keer gezegd te hebben, je hebt nog tot 3 maart de tijd! En mocht je na de voorlichtingen (of überhaupt) nog vragen hebben, schroom dan vooral niet om me die te stellen! Intern[at]aliasweb.nl staat voor je open.

Over tot de orde van de dag! Ik heb altijd behoorlijk wat moeite stukjes te schrijven die langer zijn dan de aangeraden 200 tekens op Facebook/Instagram, dus mijn bestuursblog veranderd vaak in een extra promo-kanaal. Aangezien ik jullie niet overstuur wil maken met allerlei veranderingen zo halverwege het jaar, zal ik dat nu ook gewoon lekker gaan doen. Heb je bijvoorbeeld al een kaartje voor de supersonische cantus van volgende week gekocht? Ik durf te wedden dat het zeker net zo leuk gaat zijn als het afgelopen ‘Alias <3 Atlas’ feestje. Dat was wat mij betreft echt een enorm succes! Ondertussen kan ik gelukkig wel weer aan bier denken, en hopelijk velen met mij. Kopen dus, die kaartjes! Daarnaast komt aanstaande maandag de carrièrenacht 2019 er weer aan. Ik mag zelf een alumni hosten die avond, maar er is daarnaast een superleuk programma met veel verschillende workshops en lezingen waar je je voor kunt inschrijven! Doe dat dan ook vooral via carrierenachtgw.nl.

Dat was ‘m alweer. Ik sluit graag af met een prachtige foto van een van de leukste gebeurtenissen van afgelopen week: dj’en met Meg en Renee, oftewel INTERN x2 X MEGALICIOUS. Het was fantastisch. Dank jongens!

hdrpl

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop