Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Myrthe schrijft haar derde blog en heeft het over ramen likken in Lille …

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC00462-683x1024.jpg

Voordat het het derde blok kon beginnen, was het tijd om het koude Nederland even te ontvluchten naar het misschien nog wel koudere Lille. Een stad onveilig maken met een groep van 37 enthousiastelingen is nooit een verkeerd idee, dus vol goede moed stapten we de bus in. Een stop van een half uur en een file zorgden ervoor dat we iets later dan gepland aankwamen bij het hostel. Gelukkig stond de eerste activiteit pas voor later op de middag gepland. Ik hoopte stiekem op een Lilloise versie van Brugse Zot Pascal, maar die hoop werd snel opgegeven toen Peter en de anonieme andere man aan kwamen lopen. Desalniettemin werden het zeer leerzame tochten, waarbij meerdere malen werd aangespoord om ramen te likken en vooral geen zelfmoord te plegen, want dat kan helemaal niet in Lille.

Op zaterdag stond een bezoek aan het natuurhistorisch museum op het programma. De opgezette beren, leeuwen en vogels leken weinig intimiderend vergeleken met de levende kakkerlakken, spinnen, mieren, kevers. Weekenden zoals dit vind ik altijd fijn. Met een groep Aliassers niet al te veel moeten, maar vooral doen waar we zin in hebben. Zo zijn er mensen die gebruik maken van dit weekend om hun garderobe verder uit te breiden, anderen spelen een hele avond spelletjes in een bar en drinken daarbij iets te veel speciaalbier, en weer anderen proberen hun liefdesleven weer even een boost te geven. Daarover gesproken, de FoodCie Valentijnskoffieleute is een uitgelezen kans om je slag te slaan bij een Aliasser. Stuur dus nog snel je liefdesverklaringen in via de link in het Facebookevenement!

Nog geen zin om te studeren of weet je niet wat je met je leven aan moet na de start van het nieuwe blok? Kom dan na het lezen van deze blog naar de OC Koffieleute, om nog even te reflecteren op het vorige blok door je cursusevaluaties in te vullen en meteen kans te maken op een mooie prijs. Daarna kun je mee met de CultuurCommissie naar de bioscoop, en voor aankomende maandag staat AliasTalks in de agenda. Genoeg te doen lijkt me zo.

Verder op de planning: de bestuursvoorlichtingen. Hoewel we zelf nog maar amper van de schrik bekomen zijn dat we onszelf in het bestuur van Alias hebben gewerkt, zijn we al op zoek naar zes enthousiastelingen die bestuur 33 gaan vormen. Op 7 en 12 februari zullen wij van de naald tot de draad uitleggen wat een bestuursjaar inhoudt, hoe je kunt solliciteren en hoe wij ons bestuursjaar tot nu toe hebben ervaren. Niet alleen leuk als je geïnteresseerd bent in een jaar in een Aliasbestuur, maar ook als je gewoon benieuwd bent wat wij zessen nu de hele tijd aan het uitspoken zijn. Zeker langskomen dus!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop