Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Floor schrijft haar derde blog en wenst jullie een gelukkig 2019 ..

De kerstvakantie is voorbij. En hoe leuk het studentenleven ook is, ik denk dat ik voor iedereen kan spreken als ik zeg dat die vakantie wel een weekje (of vijf) langer had mogen duren. Naast kerst vieren met familie en oud en nieuw vieren met Aliassers heb ik de vakantie vooral gevierd met mijn ouders. Het grootste deel van mijn vrije tijd heb ik me namelijk teruggetrokken in Lunetten voor een welverdiende (mag ik dat zeggen?) break om bij te komen van alle drukte en verplichtingen die samen te vatten zijn in één woord: een bestuursjaar.

We zitten bijna op de helft en ik kan met trots beduiden: het loopt lekker. Veel eerstejaars lijken hun plekje te hebben gevonden, de commissies draaien en mensen lijken plezier te hebben, iets wat mij enorm deugd doet. Dit was ook terug te zien in de resultaten van de enquête die we voor het AOA door jullie lieten invullen. We hebben er veel goede tips uitgehaald, en nieuwe ideeën gekregen voor bijvoorbeeld de Alalos. Voor degene die had ingevuld ‘ik wil een nieuwe gepersonaliseerde Alalos met mijn naam erin’, laat even weten wie je bent, dan denken we erover na.

Gisteren was het tweede Algemeen Overleg Alias. Hierop hebben we onder andere de bestuursopvolging besproken, want – hoe gek ook – we zijn nog niet eens op de helft van ons bestuursjaar en we zijn alweer aan het nadenken over de volgende lichting. Aan leuke, capabele, enthousiaste (intelligente, knappe, goddelijke, etc. etc.) Aliassers geen genoeg, dus dat móet wel goedkomen. Op 7 en 12 februari zijn er bestuursvoorlichtingen waarop alle zes de bestuursleden uitgebreid vertellen wat hun taken precies inhouden, wat je eraan hebt en waarom het zo leuk is. Als je geïnteresseerd bent of je vindt het gewoon wel eens interessant om te weten wat we nou eigenlijk precies doen, schroom niet en kom langs! Er komt daarna nog een mail met allerlei info over hoe je je precies moet aanmelden. Voor verdere vragen kan je natuurlijk altijd bij ons aankloppen.

Na het AOA knalden we het nieuwe jaar in met bubbels in ’t Pandje en een fantastische, op-het-laatste-moment-geïmproviseerde toast (ik quote Wessel: ‘ik ga nu m’n glas klinken en dan moet jíj toasten’) waarbij ik de aanwezige Aliassers namens het bestuur een gelukkig nieuwjaar wenste. Het voorspelt veel goeds: fantastische feestjes, activiteiten en reisjes naar Lille en Italië (via deze link kán je je nog inschrijven! ). Ik heb er zin in. Ook voor jullie, trouwe, trouwe lezers, een gelukkig nieuwjaar!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop