Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Wessel schrijft zijn tweede blog en vertelt over december en wat daar mee samenhangt (spoiler, we zijn halverwege het jaar!) ..

Het is weer december.Naast dat dit de maand is van Sinterklaas, kerst, oud en nieuw en lampjes (ze zijn werkelijk overal) is het ook de maand die met zich meebrengt dat het collegejaar er al bijna weer voor de helft op zit. Dat is raar, dat de tijd zo snel gaat. Ik heb juist het idee helemaal nog niet zó lang bezig te zijn met alles wat betrekking tot Alias en mijn bestuursjaar heeft. Waarschijnlijk komt dat vooral doordat de tijd zo enorm snel gaat, met alle activiteiten, vergaderingen,reisjes, feestjes en borrels, maar ook omdat ik nog niet eens de tijd heb gehad alle punten uit mijn beleidsplan volledig te volbrengen (spoiler, een van die punten is merchandise en die komt er heel snel aan!). Anderzijds besef ik dat het wel echt zo is, dat we bijna op de helft zitten. Praktisch resulteert dat in allerlei planningen voor de rest van het jaar die gemaakt worden qua reisjes(wow, wat is alles vet! Bari, Napels, Lille) maar ook op het gebied van bestuursopvolging, de voorlichtingen daarvoor en zelfs het inwerkweekend vaneen nieuw bestuur 33. Ook begin ik mezelf steeds meer af te vragen wat ik wil gaan doen volgend jaar, maar dat is misschien iets wat elke TCS’er wel continu doet en herkent.

Gelukkig is het allemaal nog niet zo ver en hebben we nog wat super leuke december-activiteiten op de planning staan! Zo hebben we volgende week maandag een (spoiler) super geweldig (nu al) lekker en gezellig kerstdiner op de planning staan, gaan we de dag erna lekker warm en knus borrelen in ’t Pandje en de dag daarna, verkleed als kerstman, Trippen in de Tropen (nu al benieuwd naar de outfits van iedereen)!Voor eenieder die zich ook nog intellectueel wil verrijken is er dinsdagavond vanaf 7 uur een acquisitie training, waarbij je leert jezelf te presenteren en te promoten. Volgens mij voor iedereen die studeert op de korte termijn (want presenteren op de universiteit) in ieder geval heel erg handig! (En gratis, ook nog.)

Dan rest mij niks anders dan jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne kerst en een heel goed(en hopelijk een beetje roze) nieuw jaar te wensen! We proosten daar in ieder geval graag met jou op (en bubbels) op de eerste borrel na de vakantie.

Roze groet!
Wessel

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop