Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Myrthe schrijft haar tweede blog en vertelt over het buitenland, en dat dat eigenlijk altijd een goed idee is ..

Weer een aantal weken voorbij, want zoals mijn bestuursgenoten ook al aankaarten ‘de tijd vliegt’. Maar wel alleen als je fun hebt. En over het algemeen is dat wel het geval. Ik geniet van alle TCS’ers die enthousiast zijn over activiteiten die georganiseerd worden, ik geniet van alle onderwijszaken waar ik me mee bezig houd. Cursussen evalueren met de OC, maar ook het helpen op de Open Dag om nieuwe TCS’ers binnen te halen. Straks wordt de commissie voor de Onderwijsevaluatiedag (OED) opgezet en komt er weer een vaste vergadering in mijn al overvolle agenda. Daar komt over een poosje ook nog de Introductiecommissie bij en dan zie ik mijn agenda al helemaal overstromen. Maar hoe druk het ook is, ik weet altijd wel een gaatje te maken voor een aflevering House of Cards.

Afgelopen weekend waren we als bestuur bij Floor thuis, een goed voornemen om alle ouderlijk huizen aan te doen. Het briefje met onze namen en functies dat de ouders van Floor op de koelkast hadden geplakt, hielp wel degelijk. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen, alsof we er al jaren kwamen. Floor kreeg de opmerking dat ze ‘weer lekker een heerlijke groep mensen om zich heen had verzameld’. Na een vergadering en uiteindelijk uitgestelde, kookten we een heerlijk tweegangendiner. Het toetje dat we hadden gehaald werd weer ingewisseld, omdat ‘je toch net zo goed Ben&Jerry’s kan halen als het toch van het geld van je ouders is’.

Deze week is rustig. Geen activiteiten, behalve de koffieleute van de FoodCie. Lekker taaitaaipoppen versieren. Alias kennende zal dit een goede activiteit worden. Alles met eten is goed. Volgende week is de agenda weer wat voller, met een tutorendiner (nog meer eten!!!!) de bekendmaking van de bestemming van de buitenlandse reis (JA! ZIN IN!). Waar zouden we toch naar toe gaan? De posters zorgen voor enige verwarring, want gaan we nou met de trein? Of gaan we naar Schotland, terwijl we vorig jaar naar Ierland zijn gegaan? Of is het allemaal bedrog en gaan we naar Dresden of Lima? Voor de echte waaghalzen ging gisteren de voorinschrijving open. Inschrijven zonder dat je weet waar je heengaat. Spannend maar tegelijkertijd heel chill, want je bent er zeker van dat je meekunt. Met de TripCie wordt dat wat spannender, want vorig jaar was dat vrij snel uitverkocht (lees 1,5 minuut). Dus zorg dat je om 17.00 stipt klaar zit met je laptop en je gegevens, want Lille wil je niet missen. Ik heb zin om naar het buitenland te gaan. Even weg uit Nederland waar ik geleefd word door mijn agenda. Het buitenland is altijd een goed idee, vooral met een leuke groep Aliassers.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop