Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Floor (vo) schrijft haar tweede blog en  vertelt over Kleumweekend, muizenkeutels en rust …

Twee weken lang hebben jullie een bestuursblog moeten missen (janken). Door tentamens, deadlines en de reflectieweek stond het bestuursleven bij mij tijdelijk op een laag pitje, maar we’re back! De reflectieweek is voorbij en de colleges zijn begonnen. De commissies draaien op volle toeren. Komende periode staan er veel leuke activiteiten  voor de boeg!

Afgelopen reflectieweek had het bestuur even rust. Behalve op woensdag, want toen heeft 32 het hok opgeruimd. En hoe. Potten, pannen, vreemde Almanakken, etensresten, muizenkeutels, foto’s, pedelboekjes, verkleedkleren: van alles kwamen we tegen. Fantastische geschiedenis van Alias, maar ook troep. Veel troep. En weggesodemieterd dat we hebben! Het hok is opgeruimd, fris en ready voor een nieuwe lading gezellige puinhoop.

Waar sommige mensen heerlijk konden uitrusten van een druk begin van het jaar, ben ik nog steeds kapot. Ik betrap mezelf erop dat ik mijn zeldzame vrije dagen volplan met niet-Aliasgerelateerde dingen, want dat moet natuurlijk óók gebeuren. Feestjes, uitstapjes naar musea en het strand, heerlijk! Maar wel druk. Echter, het Kleumweekend kan ook hebben bijgedragen aan mijn ‘niet-uitgerustheid’.

Dit jaar mochten we kleumen op een nieuwe locatie: het gezellige (?) Netersel. Vergezeld door een heerlijke lading Aliassers gingen we vanaf Utrecht op pad naar Brabant. Het huis op de nieuwe locatie was mooi, schoon, had een afwasmachine én vloerverwarming. Genieton. Het kleumweekend zelf was ondanks de nieuwe locatie als vanouds, met spelletjes, kou, Sinterklaas, warmte, snacks, alcohol en ouderwetse gezelligheid.

Op zondag gingen we met wat lichtere tassen (de alcohol en snacks hoefden niet mee terug) terug naar Utrecht. Rijden over Tilburg was niet het beste idee (file is kut, dit is de reden dat ik geen rijbewijs heb, auto’s zijn slecht voor het milieu, gratis ov, oké dit was mijn betoog, doei), maar we hebben wel de grootste lol gehad en die verdomde Trina in de rode auto voor ons grandioos zitten uitschelden. Dat was dus een heerlijke afsluiting van een topweekend in Brabant!

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop