Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Myrthe schrijft haar eerste blog en geeft een kijkje in haar kersverse leven als bestuurslid …

Ik wist al vanaf het begin van dit jaar dat mijn beurt om een stukje te schrijven voor de bestuursblog snel zou komen. Maar dat het precies zou vallen in een week waarin vrij weinig gebeurde, had ik ook niet zo gepland. Des te meer reden om te vertellen wat een bestuurslid nou eigenlijk doet naast alle activiteiten, die door de loop van het jaar georganiseerd worden.

Afgelopen week hebben wij met iedereen die zich heeft ingeschreven voor een commissie een kort gesprekje gevoerd. Met sommigen waren we na twee seconden wel klaar, bij anderen werd om een uitgebreide motivatie gevraagd. Uiteindelijk hebben wij op vrijdag de knopen doorgehakt en de definitieve commissies gevormd. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de commissie die ik zou coördineren, de Sport & Spel. Ook de Eerstejaarscommissie was niet erg in trek onder de eerstejaars en hebben we moeten schrappen. Gelukkig heeft iedere eerstejaars Aliasser, die wilde natuurlijk, een plekje in een commissie weten te bemachtigen. De eerste vergaderingen zijn gepland en ook de eerste activiteit komt er sneller aan dan je denkt! (Van 9 tot 11 november gaan we lekker kleumen, dus schrijf het in je agenda!!!!)

Omdat er afgelopen week geen activiteiten plaats hebben gevonden, heb ik mezelf op eigen houtje van de straat gehouden. Op woensdag was ik daarom bij Passenger te vinden. En ondanks dat ik er vrij zeker van ben dat dat geen cobo was, leek het alsof de twee Finse meisjes die achter mij stonden dat nog niet helemaal hadden begrepen. Duizend porren in m’n rug later, besloot ik dat ik ook gemakkelijk over die meisjes van een jaar of dertien heen kon kijken en werd ik meteen beloond, want ik kreeg een beter zicht op het podium.

Zondag heb ik genoten van een heerlijk stuk taart, waarvan ik mezelf graag aanpraat dat ik dat stuk nam om de verjaardag van onze opleidingscoördinator Berteke en de verjaardagen van Aliassers Bram, Jesse, en Laura te vieren. Verder houd ik van de zondag, want Boer zoekt Vrouw is weer op tv! Op maandag vraag ik dan ook aan iedereen die in het Aliashok komt, wat ze van de aflevering vonden en of ze Marnix ook zo’n rare snuiter vinden.

Op maandag had ik eindelijk tijd om de was te doen, want mijn voetbalspullen die al sinds mensenheugenis (lees: zaterdag) aan m’n waslijn hingen, zorgden ervoor dat m’n kamer wat minder fris rook dan ik eigenlijk zou willen. Maar een 2-9 winst maakt dat ik dat toch wat beter kon verdragen (de winst was vooral te danken aan Hanna en Floor, die voetbalden de sterren van de hemel).

Aanstaande vrijdag reizen we met het hele bestuur af naar het o-zo-mooie Drenthe, om bij Sigrid thuis ons eerste bestuursweekend te houden. We gaan naar de hunebedden (een droom die uitkomt), en zullen urenlang vergaderen over alles wat met Alias te maken heeft. Sigrid verklapte al dat er zelfgebakken taart van haar moeder op het menu staat, dus mijn weekend kan sowieso niet meer stuk!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop