Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Wessel schrijft zijn eerste blog en geeft een kijkje achter de schermen tijdens het eerste bestuursweekend van 32 …

Afgelopen weekend was het tijd voor wat anders. Na weken van constitutieborrels, recepties, feestjes, activiteiten en de waan van alle dag was het tijd voor ons eerste bestuursweekend. Vol enthousiasme reisden we af naar het mooie Exloo, waar Sigrid vandaan komt. De weg erheen viel voor enkelen van ons (woeh, op en top randstad, nooit langer reizen dan 30 minuten) niet mee, gezien het feit dat de reis daadwerkelijk een ‘echte reis’ was van bijna 4 uur lang. Nog heftiger, de buschauffeur van mij en Jessie was zelf ook niet echt op de hoogte van het prachtige Exloo en zette ons doodleuk buiten het dorp bij een random bushalte af. Bedankt hoor.

Eenmaal aangekomen in Exloo bleek het de perfecte plek te zijn om tot rust te komen en lekker met elkaar te wandelen en plaatselijke cultuur te snuiven in de vorm van hunebedden. Ik spreek in ieder geval voor mezelf als ik zeg dat ik er een enorm ‘herfstvakantiegevoel’ van kreeg. Daarnaast hebben we wederom onze eigen records gebroken door urenlang te vergaderen over de afgelopen tijd, de komende tijd (of zelfs jaren) en de gebruikelijke bestuursvergadering van elke week. De gedeelde conclusie die we hier in ieder geval uit kunnen trekken is dat we het allemaal heel erg naar ons zin hebben, ondanks dat het soms allemaal net even te druk is, en vooral heel trots zijn op Alias en al haar lieve en actieve contribuanten. (En ohja, Jessie en ik hebben gehuild tijdens de film op zaterdagavond.)

Terug in Utrecht was het tijd voor een hele andere vorm van ontspanning: theatersport van ons eigen Alter Ego. Een ‘cabaretgroep á la de Lama’s’ die aan improvisatietheater doet en zich ooit, dit jaar precies 10 jaar geleden, losbrak als commissie van Alias. Gelukkig zijn de banden nog steeds lekker warm en speelden zij gisteren in hun T-shirts mét Alias logo voor een flinke groep eerste en enkele ouderejaars Aliassers. Het was zoals altijd ‘lachon, gieron en brullon’. Het gave is dat zij afgelopen jaar het ‘Nederlands Studentenkampioenschap Theatersport’ gewonnen hebben en het daarom dit jaar in Utrecht georganiseerd wordt. 2 dagen lang zullen allerlei verschillende teams uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen in de race om de meeste lachende mensen. Het kost 3x niks om daarbij te zijn, dus koop vooral een kaartje voor 3 en 4 november! Waar je overigens ook een kaartje voor móet kopen is het Mix It Up feest van vanavond, of de re-opening van ‘Het K-sjot’ volgende week, of de kroegentocht die donderdag, of het trampolinespringen de week daarna, of of of. Mnn, welke functie zou ik eigenlijk hebben?

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop