Klaar voor de start: het 32e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden en aanwezig op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Floor schrijft haar eerste blog en verbaast zich over de loop van de eerste weken en ‘onbeperkt alcohol zonder fris’.

De eerste week. Het was me wat. Een drukte van jewelste, maar wat heb ik genoten. Voor de eerstejaars, en ook voor bestuur 32, startte het unileven op maandag met de facultaire introductiedag. Een vermoeiende dag vol praatjes, info en een fotospel.

Desalniettemin zat ’t Pandje aardig vol tijdens de aansluitende borrel, iets waar ik als kersverse voorzitter ongelooflijk blij van werd. Na deze lange eerste dag begon de pret voor bestuur 32 pas echt: onze eerste constitutieborrel. In één woord: goud. Om mijn nerveuze gevoel voor m’n eerste CoBo-lulverhaal wat te verminderen, klakte ik een aantal biertjes achterover om vervolgens nog meer te drinken, te brassen en te schreeuwen, want ja: het bier was verdorie echt ‘nu al op’.

De volgende dag werd ik, amazingly, frisser wakker dan verwacht, want de derde activiteit stond alweer voor de deur: de commissiemarkt. Na deze info-ochtend over de commissies bij Alias (inschrijven voor een commissie kan nog steeds via https://goo.gl/forms/u9GxhYkohiSCKgVq1 !) was het tijd om samen met de eerstejaars te gaan poolen in Poolcafé ’t Hart van Utrecht met onbeperkt alcohol (en fris, niet te vergeten). Ondanks de teleurstelling toen ik erachter kwam dat ik erbarmelijk ben in poolen, was het een geslaagde middag met veel gezelligheid en nieuwe namen.

Met de nieuw geleerde namen in mijn hersens gedouwd kon ik mijn vergaarde kennis na een korte eetpauze gelijk testen tijdens de eerste borrel van het jaar. Opnieuw zat ’t Pandje stampvol verse TCS’ers (zeg dat eens tien keer achter elkaar). Hoewel het heel gezellig was, was ik na twee uurtjes wel klaar, want ’s woensdags stond de hok-op-z’n-kopdag op het programma: een dag waarbij het kandidaatsbestuur langsgaat bij de studieverenigingen en –stichting van GW. En wat heb ik een hoop geleerd op deze dag: nieuwe en ouwe besturen, de lyrics van een liedje van Kinderen voor Kinderen, dat de bouw van de Stonehenge niet 10 000 v.Chr. al begon, dat de Utrechtse vlag toch echt de Poolse niet is, maar vooral dat de voortdurende stroom van grootschalige hoeveelheden alcohol niet door je maag wordt gewaardeerd. De dag sloten we af met een CoBo van Incognito en daarna ging ik gelijk m’n bedje in, want donderdag had ik mijn eerste college. Dit college werd gevolgd door een paar uurtjes hokdienst en een voetbaltraining in de hoop alle koolhydraten aan bier van de vorige dag eraf te sporten.

Vrijdag was de grote dag, de dag van de bestuurswissel. Deze wissel was een emotionele avond vol zwarte pakken, roze hakken, familieleden en liefdevolle verhalen van bestuur 31. Bestuur 32 is nu officieel geen kandidaatsbestuur meer. Nogmaals willen we Joppe, Jinke, Renée, Maartje, Saar en Goukje ongelooflijk bedanken voor hun steun, liefde en inzet bij Alias het afgelopen jaar. En wij, bestuur 32, zijn klaar voor de start.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop