Project SAMEN zoekt nieuwe coördinatoren! Benieuwd hoe je deze functie misschien binnenkort aan jouw CV kunt toevoegen? Bekijk dan onderstaand bericht, of ga naar deze link en reageer voor 13 juli!

Lieve Aliassers,

Project SAMEN zoekt twee nieuwe projectcoördinatoren en misschien zijn we wel op zoek naar jou! Project SAMEN verbindt al ruim vijf jaar studenten Taal- en cultuurstudies aan alumni door middel van een coachingstraject. Op het begin van het jaar spreken studenten samen met hun coach af waar zij het komende jaar aan willen werken en dit kan van alles zijn: stages zoeken, solliciteren, een master zoeken, een kijkje nemen op de arbeidsmarkt, noem het maar op! Daarnaast zal het vanaf volgend jaar ook mogelijk zijn om eenmalig af te spreken met een coach, bijvoorbeeld, als je een hele specifieke vraag hebt.

Als coördinator sta je aan het hoofd van dit project en koppel je de studenten aan de alumni. Verder ben je het aanspreekpunt voor iedereen en organiseer je bijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen ideeën in de praktijk te brengen. Je bent gemiddeld 2 uur per week beschikbaar en vindt het niet erg dat dit iets oploopt tijdens piekmomenten, bijvoorbeeld als er een activiteit op de planning staat. Ben jij een ouderejaars TCS of inmiddels afgestudeerd en ben je geintreseerd in coördineren, organiseren en beschik jij over goede communicatievaardigheden? Meld je dan aan en wie weet kun jij dit project binnenkort aan jouw CV toevoegen.

Meld je voor vrijdag 13 juli aan via samen.gw@uu.nl met een korte motivatie.

Tot snel,

Linde, Valerie en Melanie
Projectcoördinatoren SAMEN

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop