Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Maartje schrijft haar laatste blog, en gaat onverwachts toch op de sentimentele toer.

Ja ja, het is alweer tijd om mijn laatste blog te schrijven. Stiekem moet ik nu wel een beetje een traantje wegpinken, maar met te veel emotioneel gedoe zal ik jullie maar niet lastigvallen. Er is namelijk weer veel te veel leuks om over te vertellen! Op dinsdag en woensdag was het tijd om de langverwachte musical geschreven en uitgevoerd door de showcie + cast op te voeren. Wat was het leuk om Aliassers te zien shinen op het podium en de sterren van de hemel te zien dansen, zingen en acteren voor twee uitverkochte zalen. De dag erna was het tijd voor de altijd leuke en gezellige klassieker: het diner roulé. Al fietsend gingen Aliassers Utrecht door, waar weer andere Aliassers met heerlijke maaltijden op ze stonden te wachten. Zo heb ik gehoord over een overheerlijke quiche en een fantastische aardbeiencake, misschien dat de kokers wel hun recepten willen delen? Verder was er natuurlijk de jaarlijkse familiedag. TCS’ers en hun familieleden en vrienden kwamen voor een dagje naar de universiteit om er nou eindelijk eens achter te komen wat hun zoon/dochter/broer/zus/vriend/vriendin nou eigenlijk studeert. Ze doken de collegebanken in, genoten van de heerlijke cakes, lunchten en gingen mee op de boot door de Utrechtse grachten. Een zeer geslaagde dag!

Natuurlijk zijn er nog meer spannende en leuke activiteiten die er aankomen, allereerst natuurlijk het Lustrumcabaret vanavond. Als ik de verhalen mag geloven wordt het hilarisch, dus koop vooral nog even snel je kaartje, want deze avond mag je niet missen!

Nu ga ik toch nog even op de sentimentele toer, want wat was het een mooi jaar! En zo’n mooi had het natuurlijk niet kunnen worden zonder mijn lieve mede-bestuursleden. Lieve Jinke, Saar, Joppe, Renée en Goukje: jullie zijn fantastisch!!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop