Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Renée waagt zich aan een droge beschrijving van de afgelopen weken, of dat lukt lees je hier.

Ik heb net al m’n emotie in het draaiboek van de Commissaris intern gelegd, dus waar deze bestuursblog eerder wel eens uiting was van het wel en kwee van bestuur 31 zal deze bestuursblog een droge beschrijving zijn van de afgelopen tijd.

Of nouja.

Misschien ook niet.

Waar er door een paar TCS’ers en Aliassers nog met bloed, zweet en soms wat tranen hard wordt gewerkt aan de laatste deadlines en tentamens, is daarnaast het einde van het jaar en daarmee het begin van de zomer in zicht. Daarnaast worden ook de laatste reflectieopdrachten geschreven voor het eerstejaars-portfolio. Zelf heb ik dit jaar voornamelijk gereflecteerd tijdens mijn pingpongsessies met Joppe. De ene keer kon ik even m’n ei kwijt over zorgen, vergaderingen of onderwerpen die tijdens colleges naar voren kwamen. Het andere moment zetten onze pingpongsessies aan tot het aan de slag gaan met een plan om Alias nog leuker en beter te maken. Inmiddels is het tijd om te reflecteren op een jaar Aliasbestuur, en daarnaast de laatste overdrachtsdocumenten klaar te maken voor aanstaand weekend. Het weekend waarin we voor het eerst hopen te horen over de plannen van het KB, samen zullen brainstormen en nog een aantal verrassingen gepland staan (die schmink moet echt mee jongens!).

Volgende week dinsdag (26 juni) vindt de commissiebedankdag plaats, en zullen onze geliefde commissies de strijd met elkaar aan gaan door een spannend spel; afgesloten met een heerlijke maaltijd! Die dag zal onze dank nog herhaaldelijk worden uitgesproken, maar ook hier wil ik de commissieleden, jullie, bedanken voor de eindeloze inzet en enthousiasme voor het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten. Gisteren nog! Een lezing over hispanico-hablantes (daarmee maak je mij echt gelukkig) en vervolgens een cocktailworkshop (daarmee maak je mij nog gelukkiger). Na de commissiebedankdag zal al snel de vakantie aanbreken, en komt er in september een einde aan het Aliasbesturen. Tot mijn grote vreugd mag ik nog wat jaartjes studeren (studeer je als TCS’er ooit af?) en rond blijven lopen bij Alias; ik kijk uit naar de nieuwe gezichten, maar nog liever zie ik jullie allemaal na de zomer weer terug!

Morgen heb ik mijn laatste hokdag, en ik heb koekjes (eindelijk!), kom dus vooral nog eventjes langs! Met eeuwige roze liefde, Renée.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop