Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Renée schrijft een blog en maakt als een rasechte Commissaris intern daar de nodige promotie bij.

Waar ik al bijna een heel studiejaar mijn bestuursgenoten achter hun broek aan zit om hun blog op tijd te versturen, zodat ik ze online kan zetten, had ik vorige week niemand om mij hierop te wijzen. Het was zelfs zo, dat de online acties die ik ondernam in het Hemelvaartweekend op een reprimande van Saar (lees: Stalin) kwam te staan, zij stuurde: “Ga jij eens HEEL snel terug naar je luie stoel op het strand!!!!!!1!1!!!” Ik was namelijk in Spanje bij m’n ouders, die besloten hebben om daar een paar maanden neer te strijken als rechtgeaarde Hollanders met een caravan. Voor mij de kans op een sabbatical als Commissaris intern zou je kunnen zeggen, even offline en zonder mobiele apparaten in de weer. Desondanks bestond mijn grootste kopzorg van die week uit de vraag of ik mijn laptop wel of niet moest meenemen. Eenmaal vastbesloten om deze thuis te laten, kwamen er zoveel doemgedachtes op dat ik toch mijn lieve moeder appte: “Mam, in geval van nood, kan ik dan misschien jouw laptop gebruiken?” Ja dat kon. Dus zo ‘vergat’ ik, net zoals Roxeanne Hazes op Bevrijdingsdag haar tekst, mijn laptop in te pakken naar het zonnige zuiden en kon ik eindelijk echt offline bijkomen (op die paar onbedwingbare uitspattingen na). Dus zie hier, mijn blog die een week te laat tot stand kwam.

Ik kan jullie nu gaan vertellen hoe mooi het in Spanje was, de schitterende zon, het omhoog fietsen in de bergen, de scootmobiels op het strand, het Spaanse geflirt (ik verstond het niet, m’n moeder wel) en de paella op een zonnig terras in de middag. Maar dat zal ik jullie onthouden, want voor Alias staan er weer prachtige dingen op de planning, die ik niet ongenoemd wil laten: de DIESWEEK komt eraan! Kom naar alle heerlijke activiteiten die er op de planning staan, en treed vooral de Moulin Roze binnen tijdens het Diesfeest op woensdag 23 mei. Naast dat Alias weer hoogtepunten bereikt qua drukte; kijken wij ook allemaal met een schuin oog naar het einde van ons bestuursjaar. Het zal gek zijn, we zullen met weemoed terugdenken aan de dagen dat wij het voor het zeggen hadden, misschien sommige dingen anders gedaan willen hebben, maar bovenal een prachtig jaar hebben beleefd.

Dat wat na Alias komt, komt steeds dichterbij: jullie zijn vast ook al doodgegooid met de campagnes die worden gevoerd voor de universiteitsraad en bovenal de faculteitsraad. Dus ook ik, plaats hier nogmaals een (persoonlijke) oproep: stem, stem, stem, toon betrokkenheid en zie het belang van de medezeggenschap. Stemmen kan ook op mij voor Lijst Geestwaardig – ga naar uu.nl/stem!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop