Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Joppe houdt een fijne “therapeutische sessie” zo in het laatste blok van het jaar.

Daar sta je dan
Je zag dit moment al zo vaak in je dromen
En daar is t dan
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier
Ben je er klaar voor?
Kun je dat ooit echt zijn?

Met dit inleidende couplet van het Koningslied (waar fun fact Rob de Nijs niet aan mee wilde werken vanwege de zwakke tekst) kan ik voor mij het begin van blok 4 wel beschrijven. Het laatste echt blok van mijn bestuursjaar. Veel bestuurstaken zijn al afgesloten: de meeloopdagen zijn voorbij, de onderwijsevaluatiedag is geweest en de open dagen zijn afgelopen. Zelfs de jaarlijkse uitreiking van de docentenprijs is geweest. Lucien heeft gister in volle glorie de grandioze wisselbokaal gewonnen en mag zich daarmee de beste docent van Taal- en Cultuurstudies noemen van dit jaar. Aan zijn gezicht te lezen was het een verrassende en plezante overwinning. (al stond hij drie jaar geleden ook al in de finale). De wisselbokaal staat in ieder geval voor het raampje van zijn kantoor dus al je ooit op de Drift loopt, kan je hem misschien wel zien staan! Maar weer even terug naar dat laatste blok besturen. Het kost me moeite om weer helemaal in het bestuurs/studeerritme te komen. Het valt me best zwaar; natuurlijk niet zo zwaar als op het open podium maandagavond maar toch. Daarbij moet ik ook zeggen dat de nieuwe Harry Potter-app ook niet echt meehelpt. De dagen vliegen voorbij en er is veel te weinig tijd voor alles wat ik wil doen. Stiekem weet ik wel wat deze chaos in mijn hoofd veroorzaakt. Ik weet namelijk niet of ik al klaar ben om het stokje over te dragen. Ik heb nog zoveel dingen die ik wil verbeteren of waar ik nog even een beetje langer van wil genieten. Ik zou de meeloopdagen graag anders zien. Ik had meer tijd willen steken in sommige andere onderwijsactiviteiten en had sneller terug willen koppelen na bijvoorbeeld de OED en de TCStudentenraad. Allemaal gedachtes die in mijn hoofd dolen op dit begin van het bestuurseinde.

Maar nu even genoeg van alle bestuursdramatiek. Ik mag ook niet vergeten wat voor on(der)wijs leuke en gave dingen nog op het programma staan in deze laatste maanden van het studiejaar. Verschillende feestjes waaronder het Diesfeest (of als je daar geen zin in hebt mijn verjaardagsfuif op 23 mei in de Grote Catacomben, be there!!1!), heel veel weekendjes en activiteiten en natuurlijk op kers op de taart het zien van mijn geliefde bestuur en heel veel Aliassers op elke doordeweekse dag. Dit worden ze, de maanden waarin je echt van Alias kan genieten!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop