Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Maartje deelt haar ervaringen over de buitenlandse reis naar Dublin.

Het is alweer woensdag en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor een nieuwe blog! En wat een geluk dat ik deze blog mag schrijven, want zoals jullie allemaal wel weten was Alias afgelopen week in het zonnige Ierland te vinden! ‘Huh?’ Hoor ik jullie denken, Ierland zonnig? Maar niks is minder waar, tijdens het gezamenlijke etentje op donderdagavond heb ik heel wat rode hoofdjes voorbij zien komen en toen ik in de spiegel keek bleek ik er zelf ook een te hebben. Iedereen was donderdag wel toe aan een dagje buiten in de zon en veel hebben er dan ook de vele parken in Dublin bezocht en zijn we met een groep naar Howth (een schiereiland net buiten Dublin) geweest. En oh, wat was het mooi! De verhalen over deze dag zal ik je nu besparen, want er waren natuurlijk nog veel meer leuke dingen. Woensdagavond was het tijd voor de langverwachte pubcrawl! The Guinnes, shotjes en cocktails gingen er bij iedereen goed in en niet veel later stond een groepje Aliassers enthousiast mee te dansen op de live Ierse muziek. Geen gewoon dansen natuurlijk, maar (een poging tot) de Ierse dans! Het waren in ieder geval mooie taferelen…

 

Niet alleen op donderdag gingen we de stad uit, maar ook op dinsdag was het tijd om met z’n allen naar de Wicklow Mountains te gaan. Als ware toeristen gingen we de bus in en werden we verwelkomd door onze enthousiaste gids Richard die ons alles vertelde over de Ierse geschiedenis, leuke feitjes en ons de Ierse muziek ook zeker niet onthield. Het ene ‘ah’ na het ‘oh’ momentje volgde, evenals de fotostop (binnenkort zullen jullie hoogstwaarschijnlijk allemaal dezelfde foto’s op social media zien). Ik denk dat ik voor iedereen kan spreken dat dit een heel geslaagde dag was! Niet alleen bovenstaande dingen waren geslaagd, maar de hele week natuurlijk (vraag daar een willekeurige BRC-ganger naar en die zal je er alles over vertellen). Daarom even een shout-out naar de BRC: het was geweldig, bedankt!!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop