Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Bij besturen komt heel wat meer kijken dan alleen boekhouden, vertelt Maartje deze week.

Vorige week zaterdag was het eindelijk zover: het bestuur ging uit de kleren! Ook dit jaar doen we weer mee met de zogenaamde sexy besturenkalender. De foto van vorig jaar was nog lange tijd op groot formaat in het hok te bewonderen, maar nu was het aan ons de beurt om een (poging tot een) sexy foto te maken. De ouders van Renée hebben hun keuken voor een paar uurtjes afgestaan, zodat wij aan de slag konden met bloem, chocolade en slagroom. Bang om met opgezette buiken op de foto te staan, durfden we nog niet te lunchen en ging iedereen met knorrende magen uit de kleren. Gelukkig zorgde dit wel voor de gewenste ‘strakke’ figuren. Na de foto hadden we gelukkig een uitgebreide lunch voor onszelf klaargemaakt en gingen we niet veel later met z’n allen uit eten. Het resultaat zal binnenkort in de kalender te bewonderen zijn!

Naast deze gezellige middag waren er nog meer leuke dingen te doen afgelopen weken. De tweede bestuursvoorlichting is geweest en we wachten nu dan ook met smart de brieven af. Ik denk dat ik namens ons allen kan spreken dat we de mailbox bijna obsessief checken, bijna te nieuwsgierig of er iets binnen is gekomen. Daarnaast was er vorige week vrijdag het Alter Ego Extravaganza. Voor iedereen die (nog) niet weet wat Alter Ego is: dit is een theatersportgroep, voorheen een commissie van Alias. Erg leuk om een keer heen te gaan mocht je er nog nooit zijn geweest, je hebt gegarandeerd een leuke avond en als Aliasser heb je ook nog eens korting! Ook heb ik afgelopen woensdag mijn biercantusontgroening gehad. Donderdag was het tijd voor weer wat serieuzere, maar desalniettemin hele leuke zaken, namelijk de Carrièrenacht. Alumni van verschillende studies kon je er spreken en waren er verschillende praatjes. Mij heeft het in ieder geval geïnspireerd en hopelijk degenen die erbij waren ook!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop