Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Renée pakte haar 11 seconds of fame, net als Joppe overigens, of toch niet.

Als Aliasbestuurder word je geacht, en leer je al vrij snel om enige veerkrachtigheid te ontwikkelen. Dit heeft zich het afgelopen halfjaar in verschillende situaties geuit. Inmiddels weet ik bijvoorbeeld hoe ik vijandige IP’s moet weren van onze roze website, hoe ik 4 uur na een bezoek aan de Poema kan deelnemen aan de BHV-cursus, en hoe ik een FSC Security melding moet maken in het geval van een “kapotte” verwarming. Desondanks stonden wij afgelopen donderdag voor een vraagstuk waarin de wetten van de natuur krachtiger bleken dan wij ooit hadden kunnen denken. Het stormde in Nederland: de treinen reden niet meer, de dakpannen van Drift 13 vielen als mussen in de zomer van het dak, en code rood weerhield vele studenten van de collegebanken. Voor Alias stond die avond eigenlijk een bezoek aan een tv-uitzending bij Eva Jinek op het programma. Met 25 Aliassers zouden we afreizen naar Amsterdam, een rondleiding krijgen en dan 11 seconds of fame proberen te vangen.

Natuurlijk dachten wij (de wens is de vader van de gedachte) in eerste instantie dat het die beruchte donderdag wel zou overwaaien; dat de NS zou bijdraaien, en de treinen heus wel weer zouden gaan rijden. Maar toen er om 17u werd aangekondigd dat er veldbedden in de Jaarbeurs werden geplaatst, hadden wij wel begrepen dat een retour Utrecht-Amsterdam er die avond niet inzat. De ViCie moest helaas haar activiteit afblazen. Jinek nam daar geen genoegen mee. Hierop veranderde het Aliashok in een heus callcenter (biedt ook weer nieuw toekomstperspectief); Isabelle had contact met “de productie” van Jinek, ik met Isabelle, en mijn bestuursgenootjes waren alle Aliassers druk aan het opbellen waren of ze ècht ’s avonds mee zouden gaan. Het onmogelijke bleek mogelijk; we werden als ware VIP-gasten naar de studio gereden in een door Jinek geregelde privé-bus. ‘Spot de Aliasser’ was trending die avond, Joppe werd naar de achterste rij gedegradeerd (was hij echt te lelijk?), en Jinke werd voor eèn avond Jinek; het was een memorabele avond.

Volgende week vertrekt Alias onder leiding van mijn andere lieve commissie naar Brugge, ik ben benieuwd wat ons daar te wachten staat! Voor nu alvast een heel fijne semesterwisseling gewenst; mocht je toch nog aan goede voornemens willen doen, dit is het moment!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop