Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Joppe vertelt in zijn blog over waar een potje pingpong allemaal toe kan leiden (naast tot de nodige overlast).

Tijdens mijn geliefde pingpongsessies in het vergaderhok met Renée,  die ook heel goed werken als reflectiemomenten, bedacht ik me dat januari al enkele weken bezig is en we dus bijna aankomen op het punt komen dat we een half jaar bestuur zijn. Hoewel dit een reden geeft voor een feestje, (JUUBS!), zet het je ook wel aan het denken. Wat hebben we al bereikt? Wat hadden we verwacht? Wat gaat voor leuks gaat er allemaal nog komen?

Mijn mede-bestuursleden en ik zijn vol nieuwe energie weer hard bezig om nieuwe dingen op te zetten maar ik zal even verder uit de doeken doen waar ik vergadering na vergadering voor afloop. Ten eerste is er volgende week een superspeciale onderwijsspreekuur in het thema van de wijzigingsdagen. Als je hier nog vragen over hebt, ook al klinken ze voor jezelf misschien een beetje stom, kom vooral even langs wippen. Ten tweede gaan we beginnen met de onderwijsevaluatiedag (ook wel de OED), waar je onder het genot van pizza (Jaja Pizza) met docenten in discussie kan gaan over wat TCS niet goed doet, of juist waar je heel tevreden over bent. Ten derde ben ik bezig met een heel leuk samenwerkingsverband met AKT, Awater en Ubuntu over internationalisering en internationale studenten. Ik mag hier nog niet te veel over zeggen maar oh grote grutjes, dit belooft wat. Omdat het leven niet uitsluitend over onderwijs en studeren gaat, (zelfs het mijne niet), werk ik hard aan een ander evenement, namelijk: de biercantus! Een waar feest in de zaal van Unitas waar twee van mijn favorieten gecombineerd zullen worden: zingen en bier drinken! Aan lange tafels met een liedboek in de ene hand en een pul in de andere zal je niet alleen jezelf beter leren kennen, maar ook je mede-Aliassers en studenten van andere verenigingen. Op fantastische muzieklijsten al zeg ik het zelf, die ik met tijd en moeite heb mogen samenstellen, kan jij laten horen waarvan je gemaakt bent. Er zijn niet zoveel kaartjes en het evenement komt binnenkort online dus hou facebook goed in de gaten!

Een mooi lijstje van toekomstige activiteiten en plannen zou ik zeggen, dat samen met het snelle dichterbij komen van Carnaval een mooie blik werpen op de tweede helft van dit academisch jaar. Wil je ook in de carnavalsstemming komen? Schroom niet op dinsdag naar mijn hokdag te komen en mooie carnavalskrakers aan te vragen? (andere Nederlandse hitjes mogen natuurlijk ook)

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop