Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Goukje vertrouwt haar gevoelens aan Alias toe als aan een dagboek.

Soms heb je ietwat meer inspiratie nodig voor je bestuursblog. Daarom wil ik Joppe bedanken voor zijn mooie advies: ”Je moet niet zo bang zijn om te typen, je moet het gewoon zien als je dagboek!” Bij dezen:

Lief Dagboek/Elsje/Flip/nader-in-te-vullen-naam,

Vandaag zijn we het hok aan het opruimen, of ja, opruimen.. Soms kom je oude Alalossen of folders tegen van voor de 21ste eeuw en móet je toch wel even kijken waar Alias zich toen mee bezig hield. Zo leerde ik dat Studievereniging (wie heeft deze fout gemaakt?) Alias weliswaar 7 bestuursleden had!! Naast de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester zaten er vertegenwoordigers in van de 4 commissies die Alias telde. Toch leuk om te bedenken dat we ooit weer naar 5 zijn teruggegaan en nu (gelukkig) weer op 6 zitten, en dat er zoveel commissies bij zijn gekomen!

Gisteren hebben we samen met Bestuur 31 vergaderd met een heuule boel eten! We hebben onszelf verrast met wonderbaarlijke kookkunsten, zo heb ik fruit gesneden en blikken opengemaakt voor een heerlijk fruitsalade. Na een goede brunch begonnen we aan een speciale vergadering. Jinke was voor een keer aan het notuleren als secretaris (”Ik geef iedereen zoveel aapjes?!”), en Saar leidde de vergadering als strenge doch rechtvaardige voorzitter. Daarnaast hebben we de eerste Bestuursvoorlichting geëvalueerd. Dat was namelijk toch wel even aftasten zo voor de eerste keer. Ook is het grappig om zelfs nu al milde verdenkingen op te pikken tussen de Aliassers. Zelfs voordat de tweede voorlichting is geweest! Één tip: vertrouw niemand! (Dit lijkt wel een beetje op Wie Is De Mol.)

Over WIDM gesproken, vorige week hebben we met de Sport&Spel gelasergamed. Wat was dit gaaf! Als maniakken renden (”Je mag niet rennen!”) we door een dolhof vol veel te enthousiaste en fanatieke Aliassers. En hoewel ik dacht dat je alleen van lasergamen blauwe plekken kon krijgen bleek niks minder waar. Ik heb een halve week moeten uitleggen dat ik écht niet gevochten heb, alleen maar gespeeld. (Weet dat ik eruit zie als een vechtersbaas, maar toch).

(disclaimer: vanaf hier vergat ik dat ik aan m’n dagboek schreef)

Vrijdagochtend vertrekken we alweer met een groep van 41 man naar Brugge! Omringd door knusse straatjes, de lekkerste biertjes en natuurlijk de leukste (ben ik al jullie favo bestuurslid?) mensen! Een mooiere afsluiting van blok 2 kan ik me niet voorstellen. Voor iedereen: geniet van de laatste reflectiedagen en tot op het komende Algemeen Overleg Alias op 6 februari!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop