Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! De eerste blog van het nieuwe jaar; Maartje heeft heus wel goede voornemens, ze weet het zelf alleen (nog) niet.

Ja ja het is alweer 2018! Ten eerste wil ik natuurlijk iedereen een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wensen voor als ik dat nog niet had gedaan. De standaardvraag die je in het begin van 2018, of op oudejaarsdag, veelal krijgt ‘heb je nog goede voornemens?’ kon dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Helaas zijn goede voornemens en ik niet zo’n goede combi, dus mijn antwoord is dan ook altijd ‘daar doe ik niet aan’. Het idee dat er alleen rond de jaarwisseling over goede voornemens wordt gesproken vind ik altijd een beetje jammer. Als er iets is wat je wilt doen, of juist niet wilt doen, wacht dan vooral niet het nieuwe jaar af, maar ga ervoor zodra je de mogelijkheid hebt. Gelukkig hebben we de ‘weg met de goede voornemens-borrel’ al gehad. Toch heb ik wel wat plannen voor het jaar 2018. Na in de Kerstvakantie 5 uur lang in de Bagels&Beans in Wageningen te hebben gezeten met het bestuur om te evalueren is het voor iedereen tijd om met frisse energie verder te gaan. Zo is een van mijn plannen om in januari de overstap naar een duurzamere bank uit te gaan zoeken. Het staat al een aantal jaar op de planning en het zou dan ook mooi zijn als het dit lustrumjaar doorgezet kan worden. Een van de andere plannen voor het nieuwe jaar zijn natuurlijk de bestuursvoorlichtingen. Ik kan nu al niet wachten om jullie honderduit te vertellen over de leukste functie in het bestuur, althans als ik voor mezelf mag spreken ;). Hopelijk zien we heel veel van jullie daar! Verder moet 2018 vooral weer een roze jaar worden vol met gezelligheid, spelletjes, biertjes, lekker eten, vrienden en leuke activiteiten. In de eerste activiteit van dit jaar (studiobezoek Jinek!) heb ik in ieder geval erg veel zin!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop