Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jinke ontdooit en laat stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Pret wilde ik het niet noemen toen ik gisteravond op weg naar huis van de borrel onderuit ging met mijn fiets en alweer de nodige blauwe plekken opliep. Toch wil ik het weer de overige pret niet laten drukken. De Aliaspret is zoals altijd sterk aanwezig en hier geniet ik dan wél met volle teugen van.

De bekendmaking van de BRC (die gedaan werd door middel van een spectaculair filmpje) is nu al een hoogtepunt van deze week. Op zoveel enthousiasme voor de bestemming (Dublin!) hadden we natuurlijk gehoopt! Verder wordt het feest van vanavond in Club Maggy dus écht wel OK en hier heb ik dan ook onwijs veel zin in (wel hopen dat alle sneeuw en ijs verdwenen zijn, anders kan ik nog meer blauwe plekken toevoegen aan mijn verzameling).

Verder hebben we als bestuur onze activiteit niet laten bevriezen: de vaste bestuursvergadering op maandagochtend ging, ondanks enige vertraging door de winterse weersomstandigheden, gewoon door en de aanwezigheid van mijn lieve bestuursgenoten zorgde er dan ook voor dat ik weer (enigszins) ontdooide. Ook zijn Renée en Maartje in gesprek gegaan met andere studieverenigingen over de bestuursvoorlichtingen, die in januari plaats zullen gaan vinden. Dit zullen we verder bespreken tijdens de zogeheten bestuursnacht die we gepland hebben in de kerstvakantie (klinkt spannender dan het is, maar wel super gezellig!).

Daarnaast is mijn week volgepland met studeren (en stressen) voor mijn tentamen. Om te ontstressen is een bezoekje aan de Star Wars Identities tentoonstelling in de CineMec een goede aanrader (ondanks dat hieruit bleek dat stress toch wel in mijn karakter zit). Omdat ik ook ontspannen en onverstoorbaar kan zijn (blijkbaar), zal ik het de rest van de dag over die boeg gooien en hoop dat jullie hetzelfde doen. Neem een lekker kopje thee (mag wel met deze temperaturen), maak je niet te druk om alle deadlines en midterms en kom vanavond lekker alle spanning van je af dansen in Club Maggy!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop