Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Na twee weken aan marathon-activiteiten heeft Goukje een driedelige blog nodig om alles hierover te vertellen.

Waar ik normaal gesproken lang zit te piekeren waar ik nou over moet schrijven, is er de afgelopen weken zoveel gebeurd dat ik niet kan kiezen. Deze blog zal dus in 3 delen komen.

De laatste twee activiteiten van de lustrumweek zijn voor mij weggelegd om over te schrijven, en dit vond ik misschien wel de twee spectaculairste activiteiten! Op woensdag het gala, waar iedereen super chique gekleed binnen kwam, en de maskers in grote getale na een kwartier op de tafels werden weggelegd. Gelukkig(?) zijn de foto’s er nog! Wat mij vooral zo blij maakte was dat iedereen een outfit aan had waar hij/zij/het gelukkig van werd. Niks mannen in rokkostuum en vrouwen (persé) in lange jurk. Iedereen schitterde op de dansvloer (of had ik teveel biertjes op?). De volgende ochtend brak maar voldaan naar de Drift gefietst om van een heerlijke lunch te genieten die was voorbereid door de LustrumCommissie en de KookCie. Ook ging de Tijdcapsule die middag open! Dit is die roze koffer die al 5 jaar ‘in de weg’ staat in het Aliashok. Wat een breed scala aan 5- en 10 jaar oude posters, briefkaarten, foto’s, tramtickets en andere roze spullen kwam hieruit. Het leukste vond ik de brieven, die speciaal voor het 31ste Bestuur en de Aliassers van 2017-2018 waren geschreven. Hier werden voorspellingen in gedaan en vragen in gesteld zoals: Hoe is Alias door de crisis gekomen? Is het bestuur al met z’n zessen? Bestaat de Euro nog? Zit er al een jongen in het bestuur? Ik wist niet goed wat ik van de koffer kon verwachten, maar zó leuk had ik het niet verwacht. Kom dus vooral de inhoud van de koffer aanschouwen in het hok!

Na de Lustrumweken is het weer tijd voor activiteiten van andere commissies. Maandag hebben we met de CultuurCommissie gekeken naar Loving Vincent, ’s werelds eerste geschilderde film. Dit is zeker een aanrader als je van film-art, van Gogh of gewoon van gekke ervaringen houdt. Dinsdag kwam de Sint langs in ’t Pandje, met als geweldig cadeau de nieuwe Alalossen. En vanavond is het tijd om met het Bestuur te strijden tegen de Aliassers. Hoe lief we jullie ook vinden, vanavond is het GAME ON!

Nu het derde deel van mijn blog, het stuk waarin we het hebben over functie-gerelateerde zaken. Ik kan jullie verzekeren dat ik als Commissaris extern bij veel overleggen aanwezig ben geweest. Overleggen waarin wij de Universiteit, faculteit en studieverenigingen/studiestichtingen steeds maar weer kritisch benaderen en proberen te verbeteren. Mocht je hier de ins-and-outs van willen horen, spreek me dan vooral persoonlijk aan! Voor nu heb ik nog maar één advies voor jullie: vergeet de winterbanden niet!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop