Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jinke heeft haar eerste èchte hokdag achter de rug!

Afgelopen vrijdag was het zover: ik had mijn eerste volledige hokdag. Voorgaande weken deelde ik de vrijdag (heel gezellig) samen met Maartje, maar vorige week had ik voor het eerst het rijk alleen. Ik was expres vroeg van tevoren van huis vertrokken om eerst nog inkopen te doen: natuurlijk koekjes voor in de koektrommel, maar ook een heel overlevingspakket aan eten om van 10:30 tot 17:00 in het hok zonder rammelende maag te kunnen overleven.

Ik zat er helemaal klaar voor en langzaam maar zeker kwamen er Aliassers binnendruppelen. Steeds meer keek ik ernaar uit om mijn lunchpakket te verorberen, tot er een veel beter idee geopperd werd: McDonald’s. Wie mij een beetje kent, weet dat dat mijn zwakke plek is (niet zo zwak als pizza, maar toch). Zo gezegd, zo gedaan. Minder dan een uur later was het hok gevuld met de authentieke McDonald’s geur en stond de tafel vol papieren tassen met burgers, kipnuggets en milkshakes.

Na het McDonald’s festijn (speciale dank voor Pim, Jos, en Wessel) ging ik weer aan de slag met een serieuzer aspect van bestuur zijn, namelijk vergaderen voor de Cabaretcommissie. Heel veel kan (en ga) ik daar nog niet over los laten, behalve dat het super leuk wordt! Dus: reserveer 14 juni alvast in je agenda, dan gaat dit spektakel plaatsvinden!

Verder hebben er serieuze gesprekken met de huisvestingscommissie plaatsgevonden (oftewel: er werd mij verteld wat wij allemaal wel en niet mogen doen in het hok, toen mocht ik een contract ondertekenen en voelde ik me heel even vet belangrijk), heb ik een poging gedaan tot studeren (helaas mislukt) en ben ik bezig geweest met mijn taken voor de Carrièrenachtcommissie (een heel spannend evenement waar jullie later dit jaar sowieso meer van gaan horen!) en is er veel gelachen en gekletst door Aliassers.

Kortom: ik heb volop genoten van mijn eerste volledige hokdag! Dit geeft mij veel vertrouwen om er komende vrijdag weer een fantastische dag van te maken (ondanks dat ik van mezelf voorlopig geen McDonald’s meer mag) als ik wederom de hele dag in het Aliashok voor jullie klaar zit!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop