Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Maartje blikt terug op het Kleumweekend en het Lustrumfeest dat op het punt staat om te beginnen.

De eerste week van het nieuwe blok is weer aangebroken en dat betekent dat, nu alle tentamen- en deadlinestress is weggeëbdhet Aliashok weer vol stroomt en ook het eerste Aliasweekendje weg (Kleumweekend) er weer op zit. Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging en wat was het gezellig en fijn: spelletjes spelen, zingen voor Sinterklaas, opwarmen bij de openhaard, lezen en het bruisende Terneuzen verkennenOok heb ik tijdens het kleumweekend eindelijk mijn ligrettoskills kunnen verbeteren. Dit kan toch wel een klein beetje hèt Aliasspelletje worden genoemd, maar wat was (en ben ik nog steeds een beetje eigenlijk) er slecht in. Maar gelukkig: oefening baart kunst! Terug van kleumweekend begon alle drukte weer. Met tal van activiteiten aankomende weken hoef je je geen moment te vervelend. Als eerste was daar gisteren het Algemeen Overleg Alias I, afgekort ook wel AOA genoemd. Hier werd er gesproken over het reilen en zeilen van Alias en werd er gediscussieerd over verschillende punten, zo ook over de introductie van een nieuwe manier van bestuursopvolgingIk denk dat we allemaal wel benieuwd waren hoe jullie het zouden vinden, maar gelukkig reageerde iedereen positief! Nu het AOA voorbij is, is het tijd voor zo ongeveer 3 weken vol met leuke dingen. Ten eerste natuurlijk de Karaokeavond morgen. Voorgaande jaren probeerde ik karaoke altijd te vermijden gezien mijn totale onvermogen om überhaupt ook maar een goede noot te zingen. Maar gelukkig voor jullie ontkom ik er morgen niet meer aan en zal ik proberen de sterren van de hemel van de hemel te zingen! 

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop