Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Saar maakt voor het eerst een weekje “zonder” Alias mee.

Het is reflectieweek: een week geen college, geen hokdagen en geen Aliasactiviteiten. Een week waarin ik eindelijk mezelf mag terugtrekken uit mijn gedwongen sociale leven en tijd heb voor mezelf, voor bezinning en zelfreflectie.
Laat ik deze blog dan ook benutten om te reflecteren op mijn bezigheden deze week. Maandag ben ik met het bestuur (min Jinke, die is romantisch aan het doen in Parijs) naar het strand van Scheveningen geweest om de verjaardag van Renée te vieren. Dinsdagochtend kwamen we alweer bij elkaar om te vergaderen in het hok, en omdat ik ‘s middags ook nog een vergadering met de CreaCie had en ‘s avonds zou helpen op de hoofdrichtingenmarkt ben ik de rest van de dag ook maar in het hok gebleven. Ik heb ook maar meteen een Aliassweater aangeschaft, waar ik de rest van de dag in heb rondgelopen. Na de hoofdrichtingenmarkt ben ik met de CreaCie als commissie-uitje gaan modeltekenen in de EKKO, en daarna ben ik nog even gaan naborrelen in ‘t Pandje. Vandaag schrijf ik m’n bestuursblog, morgen ga ik nog even naar het hok om een paar mails te versturen en vrijdag ga ik op Kleumweekend.
Hmm… Volgens mij moet ik uit deze zelfreflectie concluderen dat ik zelfs in m’n vrije week niet aan Alias kan ontsnappen. Of misschien is het andersom: Alias kan niet ontsnappen aan mij. Het blijkt wel dat ik Alias niet echt kan loslaten, en dat ben ik voorlopig dan ook niet van plan. Tot snel!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop