Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! De afgelopen weken wordt de onderwijscommissaris Joppe overspoeld door… jawel… onderwijs!

Moest ik van Renée deze week weer iets schrijven, komt dat toevallig wel heel goed uit. Het is namelijk een week vol met keileuke onderwijsactiviteiten geweest. Zo begon het de OC koffieleute in het thema van cursusevaluaties, speculaascake en mijn eigen trots apple crumble met granaatappelpitjes om het af te maken. Dit werd gevolgd door de TCStudentenraad donderdag waar we onder het genot van limonaje en stroopwafels gediscussieerd hebben over de informatieverstrekking, tutoren/hoofdrichtingsadviseuren en kernpakketten. Het was een waar feest waar hele goeie punten uit zijn gekomen waar de OC hard aan de slag mee kan gaan.

De dagen daarna (vrijdag en zaterdag) werden gevuld door de open dag voor alle nieuwe scholiertjes. Deze werden steeds aangesproken met de vraag: ‘Hé weet jij eigenlijk al wat Taal- en Cultuurstudies is?’. Die vraag werd jammer genoeg vaak weerlegd met: ‘maar wat kan je er eigenlijk mee worden?’. En daar begonnen we weer aan onze ellenlange betogen. Op deze open dagen ben ik ook nog hopeloos verdwaald geraakt op de zevende verdieping van het Willem van Unnikgebouw op de uithof, zijn we bekogeld door kwaadaardige Atlassers en ben ik gepromoveerd tot officiële voorzitter van Studiestichting Alias. Al met al perfect geslaagde open dagen denk ik zo.

Na een zondag even onderwijsvrij te zijn en een ietwat geëscaleerde maandagavond, begon het hele onderwijsverhaaltje weer van voor af aan. Dit keer in de vorm van de meeloopdagen. Na de open dagen dit weekend hebben zich wel meer dan zestig enthousiastelingen zich aangemeld voor de meeloopdagen. Aangezien ze als echte TCS’ertjes in spe allemaal ongelofelijk breed en ieder ergens anders geïnteresseerd zijn, kan je je wel voorstellen wat voor grote chaos dit is. Uiteindelijk zou iedereen nu onderverdeeld zijn onder vakken en meenemers. (shoutout naar hen!!1!1!) In de eerste twee weken van december zullen er dus ook erg veel nieuwe gezichten in het hok te zien zijn. Kom dus vooral even langs om deze mensen thuis te laten voelen in onze roze sekte en met echte mensen uit het jaar 2000 te praten. Jaja, we kunnen er toch echt meer omheen.

Toch kan ik deze blog niet eindigen zonder nog even de geweldige lustrum te noemen, zo nagenietend van mijn volle buikje van het lustrumdiner. Ik wil ook al even zeggen dat ik morgen ga winnen bij de lustrum league en ongelofeloos veel uit kijk naar de luxe lustrum lunch waar waarschijnlijk alle capriolen en escapades van de dag daarvoor luidkeels besproken worden!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop