Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Goukje kijkt terug op een geslaagd bestuursweekend, en test haar banden-kennis.

De laatste weken van het blok zijn aangebroken, en dit merk je rondom Alias. Waar de een zichzelf dagenlang opsluit in de bieb zoekt de ander steun bij medematen in het Aliashok waar de zin ”Ik moet nog zoveel doen” vaak om de oren vliegt. En dat terwijl degene (dit geldt ook zeker voor mij) al een paar uur in het hok ‘aan het werk’ is.

Midden in deze drukte is Bestuur 31 afgelopen weekend afgereisd naar het hoge noorden. Ik heb ons zessen meegenomen naar mijn ouderlijk huis in Oosteinde. (Dat ligt in Drenthe en is niet te vinden op Google Maps maar wél op Instagram). Toen we dit weekend moesten ontsnappen uit een bezeten hotelkamer (lees: escape room), werden de rollen duidelijk verdeeld. Zo liet Maartje zien dat ze voor niks bang is, Joppe zorgde voor de rust, Saar en Renée hielden vooral elkaar stevig vast en Jinke had een goed toeziend oog. En oh wat waren we blij toen we na 46 minuten waren ontsnapt. Naast deze veelbewogen ervaring en hebben elkaar nóg beter leren kennen door het spelen van Hyves Ranking Game (beste spel ever) en hebben we genoten van het plattelandsleven. Vooral Renée was fan van de paarden, koeien en kippen. Zelfs Flamingo Starr heeft vriendschappen gesloten met de kippen (zie Instagram).

Naast het vergaderen met commissies ben ik vooral bezig met het in stand houden van de relaties met externe banden. Ik ken al 27 soorten autobanden uit mijn hoofd. En nadat ik me bij een zakelijk gesprek heb versproken ben ik heel blij dat mond-op-mond reclame nu wél taalkundig is goedgekeurd. Nu zonder gekheid, ik schuif bij verschillende platformen aan om te bespreken hoe het is gesteld met de Utrechtse (Studie)verenigingen. Er worden zaken als sponsoring, huishoudelijke reglementen, fondsen en arbeidsmarkt (help ik ben nog maar twee jaar aan het studeren) besproken. Deze overleggen zijn op twee manieren super handig en fijn. Aan de ene kant kan ik er verbeterpunten uit halen die ik kan meenemen naar Alias. Aan de andere kant is het ook een momentje om te beseffen hoe goed Alias eigenlijk loopt. Dit laatste wordt vooral mogelijk gemaakt door de fantastische Aliassers die zich inzetten voor commissies, ordes en raden. Daarom kan ik met niks anders afsluiten dan: Bedankt!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop