Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Joppe vertelt over de dag van gisteren en hoe hij niet alleen een smokkelaar is, maar ook een vergadertijger.

Als een smokkelaar heb ik vorige week met een gebrast pedelboekje in mijn broek het constitutieborrelseizoen gedag gezegd. Nu zou alles pais en vree in mijn leven moeten, zoals ik iedereen verteld heb. ‘Het is nu nog even druk maar als de cobo’s over zijn, kan ik weer denken’ Maar goeie grap! Niets is minder waar, in ieder geval deze week niet.  Ik moet vandaag nog een TPG-beschouwing schrijven, presentatie voorbereiden, een voorlichting over studeren in het buitenland en stage voorbereiden, mijn eigen buitenlandstudie uitzoeken, naar de (wel superleuke spelletjesborrel gaan) en nog ongeveer 300 woorden schrijven voor deze bestuursblog.

Maar zeuren past (hopelijk) niet bij mij en jullie worden er vast niet veel vrolijker van. Ik zal snel ophouden en jullie meer vertellen over de voorlichting die volgens mij heel leuk en interessant gaat worden. Samen met mijn geliefde studieadviseur Dianne heb ik leuke sprekers geregeld waaronder één van mijn voorgangers. Onderwijs Hoog! Een tipje vooraf, begin alvast met zoeken en oriënteren op een stage of universiteit in het buitenland. 1 December is de deadline voor studeren in ’t Buutland en uit ervaring weet ik dat kiezen erg veel tijd kost. Je moet namelijk letten op bestemmingsland, vakkenaanbod, grootte van de stad, het weer en natuurlijk de alcoholprijs. Daar gaat stiekem nog best veel werk in zitten.

Bovendien staan er ook nog allemaal vergaderingen op de planning: als eerste de vergadering van de Opleidingscommissie waar ik met Jolijn, Vivian en Marije wekelijks strijd voor een beter en greater TCS. Gevolgd door twee vergaderingen ter voorbereiding van de meest geweldige feestjes en de biercantus in februari. En ik ben de gelukkige Prins Pils die over de muziekkeuze gaat. Wat een Feest! Maak je borst dus maar nat om mee te zingen met klassiekertjes als onze eigen André Hazes, Stef Ekkel  (van liever te dik in de kist) of een samenwerking tussen Marco Borsato en Ali B. Daarnaast is deze week de eerste vergadering van de Almanakcommissie die druk werkt om de afgelopen vijf glorieuze Aliasjaren te vereeuwigen en de Sport- en spel die een hele leuke activiteit op de planning heeft staan. Kortom deze week wordt weer keileuk en ik zal vrijdag waarschijnlijk weer moe maar voldaan op de bank ploffen.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop