Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Renée kijkt terug op haar eerste stapjes als Commissaris intern, en als rasechte BHV-er.

We zijn inmiddels een aantal weken onderweg, en waar het eerst misschien nog het meest leek op een pas geboren kalfje, staat bestuur 31 nu vol trots in de wei, en ik met hen. Een kalfje dat al voor de zomer begon met een poging om op eigen benen te staan. Als kandidaatsbestuur hadden we de eerste vergaderingen, verdeelden we de coördinatie over de commissies (go TripCie en ViCie!) en hielden we ons staande op het Introkamp.

Nu de laatste zonnestralen van het jaar door de kieren van het Aliashok naar binnen schijnen, verlang ik weer met weemoed terug naar die zomer. Een zomer waarin ik een heleboel in heel korte tijd probeerde te stoppen. Ik dronk een oneindige hoeveelheid speciaal biertjes, speelde mezelf helemaal scheel aan “viswijven” met vriendinnen, en liep daarnaast door het mooiste gebergte van Spanje (Mocht ik je horen denken, ben je daar naar vernoemd? Ja. Maar vraag maar niet aan m’n ouders. (Oja, ik herhaal m’n anekdotes graag, want er zijn er niet zoveel die ik vloeiend kan vertellen)). Naast al deze heerlijkheid begonnen toen ook al mijn persoonlijke taken en eerste stapjes als commissaris intern; het ontwerp van uitnodigingen voor onze eigen constitutiereceptie, het drukken van Joppes boekenlegger (fans kunnen ze nog altijd nabestellen), de zoektocht naar nieuwe duurzame Alias pennen, en het maken van de jaarkalender! En nog dagelijks heb ik te maken met allerlei leuke, nieuwe taken waarbinnen ik langzaamaan mijn draai aan het vinden ben.

Daarnaast rondde ik vorige week, samen met Jinke (Saar was ons al succesvol voorgegaan), een ander groots bestuursvoorbereidingsproject eindelijk af: de bedrijfshulpverlening-cursus. Drie dagen lang werden we ondergedompeld in de taken van een bedrijfshulpverlener, wat zoveel inhield als, het verzorgen van niet-aanwezige wonden, de stabiele zijlig toepassen, denkbeeldige omstanders tot kalmte manen, poppen reanimeren (kan dat überhaupt?) en brandjes blussen. En *krgkjjhggg* daarnaast leerden wij etherdiscipline (als je mij door Drift 13 ziet rennen met portofoons, ik ben nog steeds aan het oefenen) *krrrgghhjjjg*.

Dus mocht er iets zijn dat je graag geblust wilt hebben – een ice-pack erop – gesprekken over koetjes en kalfjes, zomerplannen (nu al weer?), de PYreneeEN, kom langs in het Aliashok, Rescue-Squad Renée staat klaar. Over.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop