Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Maartje blik terug op een drukke, feestelijke week, fijn weekend allemaal!

Afgelopen week was het eindelijk zover, de commissies zijn gevormd en de eerste vergaderingen zijn inmiddels geweest. En wat is het leuk om te zien dat er al zoveel mooie plannen zijn voor aankomend jaar! Over mooie plannen gesproken, afgelopen dinsdag was de lustrumbekendmakingsborrel. Na de bekendmaking van het thema werd er een filmpje ingezet waarin alle activiteiten werden gepresenteerd (alle credits naar Max! Je kunt hem bekijken op de Lustrum FB-pagina) en wat heb ik er zin in! Waar ik ook zin in had was Animalias woensdag. En daar had ik alle reden toe. De mooiste outfits werden uit de kast gehaald (een kamelenpak voor 2 personen, foute panterprintjes en een letterlijk ‘LAMmetje’!) en aan een sneakpreview van alle foto’s te zien was het een machtig mooi feestje. De volgende dag werd er door de KookCie een heerlijke lamme lunch neergezet: met mooie (‘animalias namen’) als: ‘pauw’ze hapje en zeekomkommer.

Ondertussen moeten er ook serieuzere dingen gebeuren. Tussen alle activiteiten door moest er vergaderd worden, naar de bank en naar een besturendag. Daar hadden we de hele dag door trainingen over bijvoorbeeld hoe mensen te motiveren, subsidie aan te vragen en werden de externe banden aangehaald bij een training internationalisering. Ook was dinsdag de commissie-inwerkavond waar alle voorzitters, secretarissen, penningmeesters en PR-leden werden ingewerkt. Hier mocht ik alle nieuwe pennies inwerken en ik moet zeggen dat dit wel wat gek voelde. Eerder zat ik namelijk zelf ook bij een penningmeester inwerkavond en vond ik het allemaal wel wat overweldigend. De termen begroting, eindafrekening, commissiepotje en subsidie vlogen je om de oren, maar ik kan je vertellen: uiteindelijk went alles. Terwijl ik uit aan het leggen was wat je van het penningmeester-zijn kon verwachten kwamen Goukje en Joppe nog even langs met wat limo. Van al dat praten krijg je dorst. Maar bovenal werd het even een spoedcursus werken met Excel. Na deze avond kan ik wel met zekerheid zeggen, ik heb er alle vertrouwen in! Het jaar kan dan nu ook echt beginnen. Natuurlijk waren we al een tijdje bezig, maar zonder alle commissies is Alias niks en ik kan dan ook niet wachten tot de eerste activiteiten gaan beginnen!!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop