Functieprofiel Executive Search Associate

Op zoek naar een startersfunctie waarin je snel leert hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt? Wil je onderzoeken welk functiegebied en welke sector het beste aansluiten bij je professionele interesses? YESS is dé ideale start van je carrière om de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven goed te leren kennen.

De organisatie

YESS International Consultants is, als spin-off van Egon Zehnder, al bijna 30 jaar succesvol actief op het gebied van executive search en leadership development. YESS werkt voor een grote verscheidenheid aan bedrijven in diverse sectoren, zoals Consumer, Technology, Corporate Finance, Business Services en Retail. Denk daarbij aan grote (beursgenoteerde) corporates, zoals Heineken, Eneco, ING, McDonalds, Leaseplan of de scale-up Takeaway. YESS ondersteunt deze bedrijven bij het aantrekken van ondernemende, hoogopgeleide professionals, vaak op managementniveau.

De positie

Omdat YESS hard aan het groeien is, zijn wij op zoek naar een nieuwe Associate Executive Search. Als Associate denk je samen met de opdrachtgever en onze consultants mee over de competenties en eigenschappen waar de ideale kandidaat over moet beschikken. Je ontwikkelt de search-strategie, bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de “kandidatenmarkt” en voor het vinden, benaderen en (telefonisch) interviewen van potentiële kandidaten.

Je krijgt inzicht in de arbeidsmarkt, de bedrijfscultuur van onze verschillende opdrachtgevers en je komt in contact met hoogopgeleide professionals. Daarnaast ontwikkel je concrete consultancyvaardigheden, zoals gespreks- en selectietechnieken, advisering en het managen van processen. Dit alles in een hecht team dat geregeld activiteiten met elkaar onderneemt, zoals borrels, de jaarlijkse YESS-dag, het kerstdiner, yogalessen en de dagelijkse plank-sessie.

Het profiel

YESS is op zoek naar enthousiaste, academisch opgeleide kandidaten met nul tot drie jaar werkervaring.

Kwalificaties:

  • Een universitaire masteropleiding, bijvoorbeeld in de richting van Human Resource Management, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Strategic Management, Bedrijfskunde of een aanverwante studie
  • Projectmatig en zelfstandig, alsmede in teamverband kunnen werken
  • Mens- en resultaatgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Contact

Mocht je interesse in deze positie hebben, stuur dan je curriculum vitae vergezeld van een beknopte motivatie naar mandy.duijn@yess.nl, onder vermelding van “Associate Executive Search, 935820” in het onderwerp van het e-mailbericht.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop