Het 31e Aliasbestuur is altijd in het hok te vinden, op borrels en activiteiten. Wat zich verder achter de schermen afspeelt, kun je lezen in de wekelijkse bestuursblog! Jinke reflecteert op haar eerste dagen in haar rol als voorzitter.

De kop is eraf! Niet letterlijk, gelukkig. Maar sinds vorige week donderdag is bestuur 31 ook echt officieel het bestuur van Alias en ik moet eerlijk toegeven, dat is best wel spannend. Maandag kwam ik de opleidingscoördinator, Berteke Waaldijk, tegen op de gang van Drift 13. ‘En, voorzitter, hoe voelt dat nu?’ vroeg ze. Als ik heel eerlijk ben, voelt het niet heel anders dan hiervoor. We zijn met zijn zessen namelijk al veel langer bezig met bestuursdingen. ‘Bestuursdingen?’ hoor ik je denken. Dat is wel een hele brede term. Maar bestuurstaken zijn dan ook erg uiteenlopend.
Zo hebben we in de zomervakantie veel vergaderd en gewerkt aan ons beleidsplan. Sinds twee weken draaien we hokdagen, vergaderen we iedere maandagochtend, bezoeken we constitutierecepties van andere studieverenigingen, hebben we belangrijke Aliasgerelateerde afspraken en zijn we bezig met het vormen van de commissies.

Na de succesvolle filmavond van de AIT vorige week, houden we ons we ons deze week voornamelijk bezig met eten. Dit doen wij (als goede opvolgers van bestuur 30) natuurlijk véél vaker, maar vanavond is het zover: Diner Roulé. Janna en ik zijn al sinds gisteren bezig met de voorbereidingen om een zo lekker mogelijk driegangendiner in elkaar te flansen (is toch behoorlijk meer werk dan thuisbezorgd #nospon). Ondanks dat ik nog even moet kijken hoe ik zes mensen kwijt kan in mijn super knusse zolderkamer en hoe ik genoeg borden en bestek bij elkaar ga krijgen, heb ik er super veel zin in!
Niet alleen het Diner Roulé heeft mijn enthousiasme aangewakkerd, ik kan echt niet wachten tot de commissies gevormd zijn en de activiteiten op gang komen en ik het liefst zo vaak mogelijk dingen mag ondernemen met, voor, en door Aliassers. Het draait immers allemaal om jullie. Zonder Aliassers zouden wij niets hebben om te besturen en zouden we heel wat uurtjes gezelligheid missen. Ik denk dat ik voor ons alle zes spreek wanneer ik zeg dat we allemaal heel veel zin in hebben in het aankomende jaar en dat we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!
Ik hoop jullie allemaal snel te zien op activiteiten, borrels, feestjes, en in het Aliashok (vrijdagmiddag vanaf 13:45 ben ik er met een kratje bier voor een gezellige vrijdagmiddagborrel!), en voor nu: eet smakelijk vanavond!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop