Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isabelle smelt weg in de sauna die we ‘het hok’ noemen.

Hittegolf in het hok

Jongens en meisjes liggen op de banken

We hebben niet genoeg gekoelde dranken

 

Okee, ik denk dat het verstandig is nooit meer een K3-tekst aan te passen. Waar het op neerkomt: het is warm. Vooral in het hok. Elke dag is het weer een verrassing wat de temperatuurmeter aan zal geven, gelukkig hebben we die niet anders zou het een deprimerende boel worden. Het Aliashok is op dit moment denk ik het warmste plekje van Utrecht (naast mijn kamer dan, ik mag van geluk spreken dat ik het nooit koud heb). Gelukkig kan het raam een stukje open en hebben we geen ventilator. Ook zijn we ’s middags blessed met de beste zonnestralen recht op het hok.

Nee, alle gekheid op een stokkie (zoals we dat in mijn familie altijd zo mooi zeggen), het is zomer. Met de langste dag van het jaar inmiddels achter ons, komt de zomervakantie wel heel erg dichtbij. Allerlei wilde plannen hoor je langskomen in het hok (een verrassing dat daar nog mensen komen met deze tropische temperaturen), van fietsen naar Finland (je zal er maar zin in hebben, Merijn) tot interrailen naar Albufissa (#guilty). Iedereen heeft zulke leuke plannen en ik gun iedereen ook de rust in de zomervakantie, maar stiekem vind ik het helemaal niet leuk dat we aan het einde van het jaar zijn. Wat moet ik doen als ik niet meer dagelijks in het hok kan blijven chillen? Of nu er geen activiteiten en de daarvoor nodige vergaderingen meer zijn? Waarover moet ik nu gaan vloggen?? Ik denk dat ik heel erg moet gaan afkicken van het wekelijks notuleren bij de gezellige bestuursvergaderingen. Eerlijk gezegd is dit niet hetgeen wat ik het meeste ga missen, dat zijn de Aliassers (I know, heel cheesy). Na een jaar vol dagelijks contact met de meest lieve mensen, denk ik dat ik de gezelligheid het meeste ga missen. Afgelopen jaar heb ik zoveel nieuwe mensen leren kennen en zijn mooie, nieuwe vriendschappen ontstaan. Ik wil iedereen dan ook bedanken dat ze, ondanks het warme weer, nog steeds hun steun showen door gewoon gezellig naar het hok te komen, of nog steeds prachtige activiteiten neer te zetten (en door m’n foto’s op Instagram te liken, you rock guys!!). Ik moet denk ik even wennen aan het feit dat niet meer iedereen me Isab gaat noemen deze zomer.

Goed, dit is dus mijn laatste bestuursblog en om maar even terug te vallen op mijn allereerste bestuursblog; ik heb zin in de herfst. Na de zomer zie ik iedereen weer en kunnen we allemaal bijkletsen over onze geweldige zomerplannen die werkelijkheid werden. Kan ik weer lekker gaan zweten in een nog steeds warm hok en kan ik ook gewoon weer naar de wekelijkse borrel. Na de zomer staat ons KB te popelen voor een nieuwe, frisse start. Ik heb hun plannen gehoord en hun nieuwe hakken gezien en ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. Ze weten de limonade, koelkast en vriezer op Drift 13 in ieder geval te vinden, dus als er zich ooit nog een hittegolf voordoet, moet dat helemaal goedkomen. Ik heb er alle vertrouwen in!

Nou, het was me een eer. Zie jullie allemaal bij de Strijd der Commissies en het eindfeest om het jaar nog even prachtig af te sluiten. Om maar even net zo emotioneel als Laura en Isa te zijn: ga jullie missen!! (Stuur allemaal please kaartjes van jullie vakantie).

En o ja, ik ben ook nog steeds op zoek naar een kamer.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop