Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Hoewel we nog een paar weken te gaan hebben tot het einde van het jaar (en een paar maanden tot het einde van ons bestuursjaar), schrijft Isa nu alvast haar dankwoord.

Daar zit ik dan. Op de bank in het Aliashok, te huilon. Niet dat je het ziet of dat ik het laat merken. Maar van binnen pink ik nu al heel wat traantjes weg. Het collegejaar duurt nog maar drie weken, over een kleine anderhalve week heb ik vakantie en dit is alweer mijn allerlaatste bestuursblog. De allerlaatste. Komend weekend wordt het kandidaatsbestuur ingewerkt. Wat vliegt de tijd.  Ik weet dat het wat vroeg is, maar toch wil ik graag een dankwoord schrijven.

Een dankwoord aan mijn medebestuursleden: Merijn, Isabelle, Pelle en Laura. Wat een jaar hebben wij gehad met z’n vijven. We hebben elkaar door en door leren kennen. We hebben met z’n allen genoten. We hebben ontzettend veel tijd met elkaar gespendeerd. We hebben Alias groot gehouden, vol enthousiasme en plezier. Wat ben ik blij dat ik dit jaar met jullie heb mogen doen, en nee ik heb nog niet eens bier gedronken. Wat hebben we gelachen, maar ook af en toe gehuild. Hoe raar is het dat je met vijf verschillende mensen bij elkaar wordt gegooid en dat het werkt. Het werkt. Wat heb ik ontzettend veel van jullie geleerd en vooral van jullie genoten. Van het lachen, het borrelen, het vele eten, het vergaderen, het kibbelen, de feestjes en de vele kopjes koffie. Dank voor de prachtmensen die jullie zijn. Dank voor het mooie jaar. Lieve Mert, Ies, Pels en Lau, ik heb heel veel liefde voor jullie!

Dan waar we dit jaar voor hebben gestaan: de Aliassers. Jullie wil ik ontzettend bedanken voor jullie inzet, jullie enthousiasme en jullie waardering. Jullie creativiteit en liefde voor Alias. Jullie – meestal slechte – woordgrappen waar ik alsnog om moet lachen. Jullie uiteenlopende activiteiten waar iedereen content mee is. Jullie gezellige aanwezigheid in het hok, de activiteiten en op feestjes. Het is altijd lachen met jullie. Jullie geven de energie die een bestuur nodig heeft. Jullie zijn Alias.

Lieve KookCie en Party&Co, jullie wil ik bedanken voor de inzet van dit jaar. Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Wat heb ik genoten om een jaar met jullie te werken en de meest geweldige activiteiten neer te zetten. Waar iedereen haar ding kon doen en zichzelf kan zijn. Ik ben blij dat wij dat samen mee hebben mogen maken.

De nog een shoutout gaat naar de beste huisgenoot van het jaar: Rebecca. Dank dat jij naast je eigen bestuursleven nog tijd met mij hebt besteedt. De ontspannen avondjes netflix en de vele stuks sushi die we naar binnen hebben gewerkt. Dank voor je huisgenootzijn!

Dan de laatste mensen die ik nog wil bedanken zijn belangrijke mensen die ik veel te weinig heb gezien. Mama, papa, Joris, Lotte en Gijsje, wat ben ik blij met jullie. Blij dat jullie mij dit jaar mijn gang hebben laten gaan en daar waar nodig was er voor mij waren. Wat heb ik veel geluk met jullie als familie.

Lieve allen, het was mij een waar genoegen. Dat we – ook als ik bestuursaf ben – nog vele biertjes in onze stamkroeg mogen drinken!

 

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop