Lieve Aliassers,

 

Deze keer zal de cultuurmuur helemaal in het teken staan van onze activiteit in de Diesweek. Want volgende is het zo ver, dan neemt de Cultuur Commissie jullie mee naar de leukste culturele plekjes van Utrecht door middel van een fietstocht! Kan je nu al niet wachten? Dat komt goed uit, want hier kan je lezen wat jou allemaal te wachten staat!

Het is de bedoeling dat ieder lid van de CC bij een aantal mooie, interessante of gekke plekjes in hartje Utrecht iets gaat vertellen over hetgene wat daar te zien is. Dit kan een gebouw zijn of een standbeeld, je kunt het zo gek niet bedenken. Hierover zullen wij weetjes gaan vertellen waarvan wij denken dat het leuk voor jullie is om te weten!

De route zal starten op de Drift bij de Universiteitsbibliotheek. Omdat er zo veel te zien is, zullen wij per fiets alle bezienswaardigheden bezoeken. Zorg er daarom voor dat je klaar staat met een fiets, want anders zal het lastig worden om al het leuks te zien binnen de tijd die we hebben!

Onze fietstocht zal eindigen in het Wilhelminapark, waar we tenslotte met elkaar zullen gaan picknicken! We zullen jullie verblijden met heerlijke pizza’s, zodat jullie niet zelf meer hoeven te koken. Bovendien kun je daarna met een goedgevulde maag zo door naar de wedstrijd van Alter Ego tegen Buiten Bereik, waardoor je helemaal niks hoeft te missen van al het leuks in de Diesweek!

Wij kunnen niet wachten op onze activiteit en hopelijk jullie ook niet! De weersvoorspelling is ook veelbelovend zonnig, dus er is geen rede om niet te komen! Snel je daarom snel naar het hok en schrijf je in, zodat we jou hopelijk kunnen verwelkomen vrijdag 19 mei om 15.30 bij onze gezelligste activiteit van het jaar! 🙂

 

Groetjes van de Cultuur Commissie!

PS. kijk voor andere activiteiten in de omgeving van Utrecht vooral op de cultuurmuur die in het hok te vinden is!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop