Wat bestuur 30 allemaal doet, weet je waarschijnlijk onderhand wel. Maar het leven van een KB’er is een stuk mysterieuzer! Daarom houdt 30 zich even stil en is het woord deze week aan kandidaatsbestuur 31.

‪Studiejaar 2016/2017 lijkt voorbij te vliegen. Een heleboel Alias-activiteiten, reisjes, feestjes en drie blokken verder, staat er nog maar 1 blok tussen ons en de zomer in. Een blok waarin sommigen zullen bikkelen voor het halen van hun BSA of propedeuse, enkelen voor het afronden van hun hoofdrichting en een aantal hun scriptie zullen schrijven, stage zullen lopen of zich voorbereiden op een buitenlands avontuur.

Ondertussen maken wij ons op voor de langste zes weken van ons Alias-bestaan en trekt de tijd ergerlijk langzaam voorbij. De komende 1,5 maand zullen we namelijk moeten liegen over onze identiteit. Iets dat de één zwaarder valt dan de ander. We realiseren ons meer dan wie dan ook, dat dit een uniek geheim is om samen te delen. Maar we kijken nog meer uit naar de onthulling van dit geheim op het beroemde en beruchte Diesfeest, op 23 mei, waar we om 12 uur ’s nachts onze lang ingehouden adem eindelijk weer kunnen uitblazen.

‪Gelukkig was het eerste dat Merijn zei: “Ja, het is dus vet leuk om je mede-kandidaatbestuursleden te naaien, door ze verdacht te maken op borrels enzo.” We weten dus wat ons te doen staat, het vuur zal worden aangewakkerd. Niemand is veilig, vertrouw geen enkele verdachtmaking, en laat het zesweekse ‘Wie is het KB?’, waar heel Alias onderdeel van is, beginnen!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop